ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καταγγελία – «βόμβα»: «Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά»

Καταγγελία – «βόμβα»: «Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά»

Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβησαν οι εφοριακοί, σύμφωνα με τους οποίους ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά.

Όπως κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης στον ΑΝΤ1, «όχι μόνο ο ΕΝΦΙΑ αλλά πάρα πολλοί νόμοι έχουν έρθει γραμμένοι στα αγγλικά.

«Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς, όπως π.χ. ο 4174 (κώδικας φορολογικών διαδικασιών) έχει μέσα φρασεολογία και φαίνεται πως είναι μεταφρασμένος και δεν έχει καμία σχέση με κυβερνητική πραγματικότητα» τόνισε.

«Αυτό που θέλουμε να καταγγείλουμε ως εφοριακοί» ανέφερε συνεχίζοντας ο κ. Αλεξιάδης, «είναι, ότι δεν είναι δυνατόν όταν νομοθετούν κάποιοι, να νομοθετούν χωρίς να συζητάνε με τους φορείς της αγοράς, τα επιμελητήρια, τους λογιστές, τους εφοριακούς, και να κάνουν τους νόμους κάποια παρασκήνια και κάποιοι παρασύμβουλοι παχυλά αμειβόμενοι, οι οποίοι είναι και μόνιμοι –δεν αλλάζουν με τους υπουργούς που αλλάζουν- κι όταν οι νόμοι αυτοί μας οδηγούν εδώ που μας οδηγούν, κάποιοι αρχίζουν να λένε «φταίνε κάποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες».

Διαβάστε επίσης:

Αμφίπολη: Έχει βάση το σενάριο για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Αποκάλυψη για Αμφίπολη: Έβαλαν μικροκάμερα μέσα στον τάφο – Τι είδαν

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την Αμφίπολη!

Αμφίπολη: Αυτό είναι το σχέδιο - Έτσι θα μπουν οι αρχαιολόγοι στον τάφο