ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση πωλήσεων για την «Ήπειρος»

Αύξηση πωλήσεων για την «Ήπειρος»

Aύξηση πωλήσεων της τάξης του 8,27% σημείωσαν οι πωλήσεις της ΗΠΕΙΡΟΣ ξεπερνώντας τα 34 εκ. ευρώ, ενώ συνεχίζεται η αύξηση των εξαγωγών της.

Το 2014 ήταν άλλη μια χρονιά επιχειρηματικής ανάπτυξης για την εταιρεία ενώ στην αύξηση αυτή συμμετείχαν κατά 16% οι πωλήσεις σε αγορές του εξωτερικού, αυξάνοντας κατά περίπου 10% τη συμμετοχή τους, σε σχέση με το 2013.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ AEBE είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα ενώ η έμφαση της εταιρείας στην εξαγωγική της στρατηγική την περασμένη χρονιά έχει σαν αποτέλεσμα τα προϊόντα της να διανέμονται σήμερα σε 18 χώρες, και στις 5 ηπείρους. Οι εξαγωγές αποτελούν πλέον εστιακό σημείο της στρατηγικής πωλήσεων της εταιρίας, συμμετέχοντας δυναμικά στον κύκλο εργασιών της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΒΕΕ, κ. Στέφανος Παντελιάδης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δήλωσε: «Μια εταιρία με την επιχειρηματική υγεία, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και τη θέση που κατέχει η ΗΠΕΙΡΟΣ στην Ελληνική αγορά και στην καρδιά των καταναλωτών, είναι λογικό να αναζητά την περαιτέρω ανάπτυξη μέσω των εξαγωγών της. Εστιάσαμε στο εξαγωγικό μας πρόγραμμα και, όπως ήταν αναμενόμενο, είδαμε τη συμμετοχή των πωλήσεων στο εξωτερικό, να αυξάνει κατακόρυφα στο συνολικό μας τζίρο. Παραμένοντας προσηλωμένοι στην ποιότητα των προϊόντων μας και στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, όπου κι αν αυτός βρίσκεται, ακολουθούμε δυναμικά το αναπτυξιακό μας πλάνο».

Σχετικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι το πιο σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα.
Επεξεργάζεται ετησίως περίπου 25.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο.

Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη (άνω των 30εκατ ευρώ έχουν επενδυθεί τα τελευταία 5 χρόνια) , σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η πολυβραβευμένη Φέτα Ηπειρος, το Ήπειρος Ελαφρύ, το Γιδοτύρι, τα βούτυρα Ηπειρος, η Κεφαλογραβιέρα Ήπειρος και το Κεφαλοτύρι Ηπειρος.

Σχετικές ειδήσεις