ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κορκίδης: Σε χαμηλά επίπεδα η κίνηση στην αγορά

Κορκίδης: Σε χαμηλά επίπεδα η κίνηση στην αγορά

Κατά 20% χαμηλότερα σε σχεση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι κινήθηκε η αγορά κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης.

Ο κ. Κορκίδης σε δήλωσή του σήμερα Δευτέρα 13 Απριλίου, σημειώσε ότι η αγορά «σταυρώνεται» λόγω του κλίματος φόβου και ανασφάλειας που επικρατεί σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Όπως ανέφερε «κάθε θετική απόφαση που θα δώσει αίσιο τέλος στο οικονομικό ζήτημα της χώρας, θα δώσει άμεσα και μια ανάσα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που για άλλη μια φορά βιώνουν το "μαρτύριο της σταγόνας" και βλέπουν τις δραστηριότητές τους να υπόκεινται σε "αργό θάνατο"».

«Ο εθνικός αυτοχειριασμός, ο αργός ή ξαφνικός θάνατος της αγοράς και της οικονομίας, η νέα φορολογική αφαίμαξη των Ελλήνων πολιτών δεν είναι στις επιλογές των μικρομεσαίων της αγοράς. Η μόνη επιλογή μας είναι μια "έντιμη και επωφελής συμφωνία" με "ειλικρινείς υποχωρήσεις" και με τον όρο να πραγματοποιηθεί μέσα στην Ευρωζώνη, με τρόπο που να ευνοεί την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας» πρόσθεσε ο κ. Κορκίδης





Σχετικές ειδήσεις