ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για το επενδυτικό πακέτο της ΕΕ ο Κατάινεν φθάνει στην Αθήνα

Για το επενδυτικό πακέτο της ΕΕ ο Κατάινεν φθάνει στην Αθήνα

Εκτός από τις συναντήσεις του με την πολιτική ηγεσία, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Απασχόληση, θα συζητήσει μεεκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επενδυτές και φοιτητές προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το επενδυτικό πακέτου ύψους 315 δισ. ευρώ ενώ θα συμμετάσχει σε ανοιχτό διάλογο με πολίτες.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα Γίρκι Κατάινεν και ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος θα επισκεφθoύν την Αθήνα στις 23 και 24 Απριλίου στο πλαίσιο της προώθησης στα κράτη-μέλη του επενδυτικού πακέτου της ΕΕ.

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο κ. Κατάινεν θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία, εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επενδυτές και φοιτητές προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το επενδυτικό πακέτο ύψους 315 δισ. ευρώ και θα συμμετάσχει σε ανοιχτό διάλογο με πολίτες.

Ενόψει της επικείμενης επίσκεψής του ο Γ. Κατάινεν σχολίασε ότι προσβλέπει σε αυτή τη συνάντηση με τους πολίτες οι οποίες είναι πάντα ιδιαίτερα χρήσιμες.

Σχετικές ειδήσεις