ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η AVIN πρωτοπορεί και λανσάρει μια αμόλυβδη για ξεκάθαρη οικονομία!

Η AVIN πρωτοπορεί και λανσάρει μια αμόλυβδη για ξεκάθαρη οικονομία!

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου οδηγού, η AVIN πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και λανσάρει τη νέα αμόλυβδη βενζίνη BEST 95. Η νέα αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων στηρίζεται στις γερές βάσεις που έχει ήδη «χτίσει» η οικογένεια καυσίμων DIESEL BEST, ενδυναμώνοντας την οικογένεια των προϊόντων της AVIN και στη βενζίνη.

Η νέα αμόλυβδη βενζίνη BEST 95 της AVIN είναι εδώ!

Η νέα αμόλυβδη BEST 95 της AVIN έχει ως βασικό της πλεονέκτημα την έως και 4% ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ καυσίμου και ήρθε για να δώσει ΑΞΙΑ στην επιλογή του καταναλωτή. Με τον τρόπο αυτό, δίνει στους πελάτες έναν έμπρακτο λόγο για να προτιμήσουν τα πρατήρια AVIN για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους.

Αναλυτικά, η νέα BEST 95 της AVIN περιέχει ειδικά πρόσθετα τελευταίας γενιάς, τα οποία την καθιστούν μια εξαιρετικά δυνατή πρόταση στην αγορά:

• Οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου έως 4%*
• Προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού των βαλβίδων από τα πρώτα γεμίσματα, που οδηγεί σε καλύτερη απόδοση της μηχανής (Clean–Up/Keep Clean Technology)
• Μεγάλη μείωση των τριβών στον κινητήρα
• Αποτελεσματική προστασία από τη διάβρωση
• Μειωμένη εκπομπή ρύπων

Η νέα αμόλυβδη BEST 95 διατίθεται ήδη στα πρατήρια AVIN με τη σχετική σήμανση και αναμένεται να βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου άμεσα.

Δοκιμάστε κι εσείς τη νέα αμόλυβδη σε ένα πρατήριο AVIN σήμερα!