ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λοταρία αποδείξεων: Ποια δικαδικασία πρέπει να ακολουθήσετε υποχρεωτικά αν κερδίσετε

Λοταρία αποδείξεων: Ποια δικαδικασία πρέπει να ακολουθήσετε υποχρεωτικά αν κερδίσετε

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πρώτη κλήρωση για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο με κάρτες και με ηλεκτρονικό τρόπο.

Όπως δήλωσε η η διευθύντρια ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Σ. Σεχπερίδου στον ΣΚΑΪ, η κλήρωση θα γίνει το απόγευμα, ταυτόχρονα και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους 1.000 λαχνούς και τους 1.000 αναπληρωματικούς.

Το μεσημέρι θα έχουν ανέβει οι συναλλαγές στο www.aade.gr, ώστε οι πολίτες αν το επιθυμούν να ενημερωθούν για τους λαχνούς τους.

Για να ενημερωθεί κάποιος φορολογούμενος αν κέρδισε θα πρέπει να μπει στο TAXISnet και να ελέγξει αν έχει λάβει αντίστοιχο μήνυμα από την Εφορία.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δηλώσει στο TAXISnet, στη σχετική εφαρμογή, έναν τραπεζικό λογαριασμό για να μπουν τα χρήματα. Όπως τόνισε η κ. Σεχπερίδου αυτό είναι υποχρεωτικό. Διαφορετικά δεν θα πάρει τα χρήματα ο τυχερός. Οι λογαριασμοί που είναι ήδη δηλωμένοι στο TAXISnet δε σχετίζονται με την κλήρωση, οπότε πρέπει να γίνει νέα δήλωση ακολουθώντας τις οδηγίες που θα αναφέρονται στο μήνυμα που θα λάβει ο νικητής.

Σχετικές ειδήσεις