ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ληξιπρόθεσμες οφειλές: Παράταση της ρύθμισης 120 δόσεων προς τη Φορολογική Διοίκηση

Ληξιπρόθεσμες οφειλές: Παράταση της ρύθμισης 120 δόσεων προς τη Φορολογική Διοίκηση

Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης για υπαγωγή στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στη Φορολογική Διοίκηση υπέγραψε η Κατερίνα Παπανάτσιου.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των φορολογούμενων για την ένταξή τους στις 120 δόσεις για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, πήρε και επίσημα παράταση (αφού σήμερα δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ) έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με την απόφαση:

«H προθεσμία του άρθρου 101 παρ. 2 του ν. 4611/2019 (ΦΕΚ 73 Α'), όπως ισχύει, για την υποβολή αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση των άρθρων 98-109 του ως άνω νόμου, παρατείνεται από τη λήξη της έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2019».

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα ένας στους δύο οφειλέτες της Εφορίας χρωστά μικροποσά έως 500 ευρώ, ενώ εννέα στους δέκα έχουν οφειλές που δεν υπερβαίνουν τα 10.000 ευρώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Τα χρέη «πνίγουν» τα νοικοκυριά τα οποία αναζητούν σωσίβιο στη νέα ρύθμιση οφειλών σε έως 120 δόσεων για να κλείσουν τους ανοιχτούς λογαριασμούς τους με την Εφορία.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογικές δηλώσεις 2019:Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής στο TaxisNet

Συντάξεις Ιουλίου 2019: Δείτε ΕΔΩ τις ημερομηνίες πληρωμής για ΟΛΑ τα Ταμεία

Σχετικές ειδήσεις