ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται «βροχή» πληρωμών τις επόμενες ημέρες: Ποιοι και πότε θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Έρχεται «βροχή» πληρωμών τις επόμενες ημέρες: Ποιοι και πότε θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους
Pixabay

Συντάξεις, προνοιακά επιδόματα, επίδομα παιδιού Α21, επίδομα ενοικίου και ΚΕΑ αναμένεται να πληρωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα

Αναλυτικά οι ημερομηνίες:

Επίδομα παιδιού: Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τους χιλιάδες δικαιούχους του επιδόματος του ΟΠΕΚΑ αφού η πληρωμή της γ' δόση του Α21 για το 2019.

Η τρίτη διμηνιαία δόση του 2019 (για τον Μάιο και τον Ιούνιο) θα καταβληθεί στις 25-26 Ιουλίου από τον ΟΠΕΚΑ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 για το 2019 και την φετινή τους φορολογική δήλωση έως και τις 16 Ιουλίου.

Προνοιακά επιδόματα: Πληρώνονται στις 25 Ιουλίου από τον ΟΠΕΚΑ τα προνοιακά επιδόματα. Υπενθυμίζεται πως με τον προγραμματισμό του ΟΠΕΚΑ, τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα καταβάλλονται πλέον σε μηνιαία βάση σε όλους τους δικαιούχους και σε σταθερή ημερομηνία, η οποία είναι η 25η του κάθε μήνα.

Επίδομα ενοικίου: Στις 25 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη θα πληρωθεί το επίδομα ενοικίου στέγασης. Το Επίδομα Στέγασης είναι προνοιακό πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για τα νοικοκυριά που μισθώνουν την κύρια κατοικία τους. Στην πληρωμή αυτή θα πληρωθεί η δ' δόση και όσοι έχουν κάνει αίτηση μέχρι 30 Ιουνίου.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Στις 26 Ιουλίου θα καταβληθεί το ΚΕΑ και η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εκκενώθηκε παραλία στο Πόρτο Ράφτη – Τι συνέβη

Θλίψη για το θάνατο αγαπημένου μουσικοσυνθέτη - Φτωχότερο το ελληνικό τραγούδι

Σχετικές ειδήσεις