ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Σπίτι χωρίς υγρασία, είναι ζεστό σπίτι!

Σπίτι χωρίς υγρασία, είναι ζεστό σπίτι!

Αν και φέτος καθυστέρησε αρκετά, χαρίζοντάς μας περισσότερες «ανοιξιάτικες» μέρες, ο χειμώνας είναι εδώ και ήδη όλοι μας νιώθουμε περισσότερο την υγρασία στην ατμόσφαιρα και τη θερμοκρασία να έχει πέσει αισθητά. Είναι πλέον γνωστό στους περισσότερους από εμάς, ότι η υγρασία και η θερμοκρασία συνδέονται, επηρεάζοντας την αίσθηση της θερμοκρασίας στο σπίτι. Συχνά μάλιστα, μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε το κρύο διαπεραστικό!

Οι αφυγραντήρες Inventor, χάρη στο σύστημα Flash Dry, σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα για θέρμανση. Στην πράξη μάλιστα, η αίσθηση της θερμοκρασίας αυξάνεται περίπου κατά 2 βαθμούς! Τι είναι όμως το σύστημα Flash Dry; Πρόκειται για μία σειρά από έξυπνες λειτουργίες όπως η Έξυπνη Αφύγρανση, η Αυτόματη Λειτουργία Ανεμιστήρα και το Wi-Fi, που πετυχαίνουν άμεσα την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, απομακρύνοντας την υγρασία και μειώνοντας συγχρόνως το κόστος για τη θέρμανσή του. Ειδικά αν χρησιμοποιήσετε σωστά τον αφυγραντήρα, μπορείτε να απολαμβάνετε ένα πραγματικά ζεστό σπίτι κάνοντας οικονομία! 

Τώρα μάλιστα που αρχίζουν οι βροχές και το κρύο, οι περισσότεροι από εμάς προτιμούν να χαλαρώνουν σ’ ένα ζεστό σπίτι αντί να βγουν έξω για διασκέδαση. Το να γυρίσουν σε ένα σπίτι με υγρασία δεν είναι και το καλύτερο. Οι αφυγραντήρες Inventor, οι πρώτοι που ενσωμάτωσαν την τεχνολογία Wi-Fi στα χαρακτηριστικά τους, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το περιβάλλον που θέλετε να βρείτε στο σπίτι όταν επιστρέψετε, από όπου κι αν βρίσκεστε! Ρυθμίστε τη λειτουργία του αφυγραντήρα σύμφωνα με το καθημερινό σας πρόγραμμα ή την πρόβλεψη του καιρού και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα. Ενεργοποιήστε τον όταν έχει πολλή υγρασία κι ας μην είστε σπίτι, ή τις ώρες της ημέρας που έχετε οικονομικό τιμολόγιο ώστε να κάνετε πραγματική οικονομία. 

Πολλές φορές επίσης, γυρνώντας στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο, το μόνο που θέλουμε είναι να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την ησυχία του σπιτιού μας, να δούμε μια ταινία, να πιούμε ένα ποτήρι κρασί ακούγοντας μουσική. Αν έχουμε και την τέλεια ατμόσφαιρα στο χώρο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε τον τέλειο συνδυασμό! Με την Αθόρυβη Λειτουργία που προσφέρουν οι αφυγραντήρες Inventor απολαμβάνετε ιδανικό περιβάλλον ηρεμίας όποτε θέλετε! 

Επιπλέον, δεν θα μπορούσαμε να μην σκεφτούμε ότι μαζί με τα κρύα και τις βροχές αρχίζει και η ταλαιπωρία των ρούχων που δεν στεγνώνουν ποτέ. Να τα απλώνουμε σε καλοριφέρ δεν είναι σίγουρα η καλύτερη λύση, μια και ‘κόβουν’ τη θέρμανση αλλά και γεμίζουν υγρασία την ατμόσφαιρα, επιδεινώνοντας την αίσθηση του κρύου. Με έναν αφυγραντήρα Inventor, εκτός από οικονομία στη θέρμανση, μπορείτε να έχετε φρέσκα, μυρωδάτα ρούχα, την ώρα που τα χρειάζεστε.

Και ίσως το πιο σημαντικό από όλα.. πόσες φορές έχετε σκεφτεί την ποιότητα που θα μπορούσε να έχει η ζωή μας αν αναπνέαμε πραγματικά καθαρό αέρα μέσα στο σπίτι μας; Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, δεν είναι! Ακόμη κι αν μένουμε στο κέντρο της πόλης… ακόμη κι αν μας ενοχλούν οι τρίχες του μαλλιαρού κατοικιδίου μας. Ο αφυγραντήρας Comfort με Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C και ενσωματωμένο Ιονιστή απομακρύνει ρύπους, σκόνη, οσμές αλλά και κάθε επιβλαβές σωματίδιο από την ατμόσφαιρα του σπιτιού! Και αν θέλετε να έχετε πάντα τον έλεγχο και να ξέρετε συνεχώς την ποιότητα του αέρα στο χώρο, επιλέξτε τον αφυγραντήρα και αυτόνομο καθαριστή αέρα Atmosphere XL της Inventor που εντοπίζει και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια φροντίζοντας για την τέλεια ατμόσφαιρα του χώρου σας, ενώ σας ενημερώνει πάντα για την ποιότητα του αέρα. 

Αν ψάχνετε αφυγραντήρα, η Inventor είναι η σίγουρη επιλογή καθώς είναι η νο1 εταιρεία σε πωλήσεις αφυγραντήρων, εδώ και χρόνια. Μπείτε στο inventor.ac, δείτε όλη τη σειρά αφυγραντήρων  και επίλεξτε το μοντέλο που σας ταιριάζει. Και να αναφέρουμε επίσης ότι με κάθε αγορά αφυγραντήρα Inventor στηρίζετε μαζί το Χαμόγελο του Παιδιού.