Κίνημα Αλλαγής: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές για τις εθνικές εκλογές

Σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας τίθεται και επίσημα…

Νέα στοιχεία για τον καιρό: Λιακάδα τα Χριστούγεννα, κρύο και χιόνια παραμονή Πρωτοχρονιάς (video)

Καιρός: Εννέα μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το σκηνικό…

Αυτοί έριξαν τις μολότοφ στα ΜΑΤ στην Καισαριανή (Vid)

Με ανακοίνωση στο διαδίκτυο ομάδα που υπογράφει…

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Τα παιδιά μου έκαναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν

Την πικρία του για τα «πεπραγμένα» των…

Κατεβάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες: Δείτε πού θα στηθούν μπλόκα

Αγρότες | αγροτικές κινητοποιήσεις | Ειδήσεις: Την…

Mε τον Παντελή Βούλγαρη συναντήθηκε ο Σταύρος Αρναουτάκης

Mε τον Παντελή Βούλγαρη συναντήθηκε ο Σταύρος Αρναουτάκης

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συναντήθηκε στην ΠΕ Χανίων με τον πολυβραβευμένο Έλληνα σκηνοθέτη-δημιουργό Παντελή Βούλγαρη ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη συμμετέχοντας στο 4ο επιτυχημένο Φεστιβάλ κινηματογράφου Χανίων.

Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών με διεθνή απήχηση συζήτησε με τον κ. Αρναουτάκη θέματα που σχετίζονται με τον Κινηματογράφο, την τέχνη, τον Πολιτισμό και ζήτησε την βοήθεια της Περιφέρειας στα “γυρίσματα” της νέας του ταινίας που θα γίνουν στα μέσα του επόμενου έτους στην Κρήτη.

Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του αφού αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του ρόλου του κινηματογράφου, είπε ότι η Περιφέρεια δίδει έμφαση και επενδύει στην Τέχνη, στο Πολιτισμό, και συνεργάζεται με όλους τους φορείς. Παράλληλα πρόσθεσε, ότι , η Περιφέρεια θα συνεχίζει να συμμετέχει στην συνδιοργάνωση και να στηρίζει το επιτυχημένο φεστιβάλ Χανίων που έχει καταστεί πλέον σε αναγνωρισμένο θεσμό και συνεχάρη τον δ/ντή του φεστιβάλ και όλους τους συντελεστές.

Στην συνάντηση στην ΠΕ Χανίων ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Παναγιώτης Σημανδηράκης, η σύζυγος του σκηνοθέτη συγγραφέας Ιωάννα Καρυστιάνη, ο Δ/ντής του Φεστιβάλ κινηματογράφου Χανίων Μαθιός Φραντζεσκάκης, και ο παραγωγός Γιάννης Ιακωβίδης, όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr.