ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Βύρωνα: Μεταφέρεται σε νέο Δημαρχείο

Δήμος Βύρωνα: Μεταφέρεται σε νέο Δημαρχείο

Ο Δήμος Βύρωνα αποκτά νέο Δημαρχείο για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες λειτουργίας ενός δημαρχιακού καταστήματος μετά από εικοσιένα χρόνια.

Από το 1996, επί Δημαρχίας Νίκου Ρογκάκου, το Δημαρχείο Βύρωνα στεγαζόταν επί της Καραολή & Δημητρίου 36-44.

Οι κάτοικοι του Βύρωνα θα εξυπηρετούνται πλέον από τη νέα έδρα του Δήμου που βρίσκεται στο πρώην Εμπορικό Κέντρο στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Μεσολογγίου.

Όλες οι διευθύνσεις του δήμου έχουν ήδη μεταφερθεί, ενώ για να εξυπηρετούνται οι πολίτες, το Δημαρχείο επί της Καραολή & Δημητρίου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι και το Πάσχα.

Το νέο Δημαρχείο θα λειτουργήσει από την Τρίτη (του Πάσχα) 18 Απριλίου 2017.

Στην ταράτσα του κτιρίου θα λειτουργεί θερινός κινηματογράφος με επιλεγμένες ταινίες που θα προβάλλονται από την κινηματογραφική λέσχη του δήμου, ενώ τον υπόγειο χώρο στάθμευσης θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι κάτοικοι – επισκέπτες του Δημαρχείου.

Σε ό,τι αφορά την «τύχη» του παλιού πλέον Δημαρχείου, ιδιοκτησίας του Δήμου, υπάρχουν σκέψεις να δοθεί σε ένα ακόμη Super Market ώστε να καλυφθούν πλήρως οι καταναλωτικές ανάγκες των κατοίκων της πόλης μας ή να στεγαστεί το Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κάτοικοι μπορούν να επικοινωνήσουν τη Δευτέρα 3 Απριλίου στο τηλ. 2132008658.