ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

LIVE

LIVE BLOG: Με εντάσεις και αποδοκιμασίες το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Δύο υποψήφιοι για την προεδρία

LIVE BLOG: Με εντάσεις και αποδοκιμασίες το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Δύο υποψήφιοι για την προεδρία

Το Newsbomb.gr σας μεταφέρει λεπτός προς λεπτό τις εξελίξεις από το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα διαδραματίζονται

Η Όλγα Γεροβασίλη άνοιξε τα χαρτιά της και ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να δίνει επίσημα την ημερομηνία των εκλογών στις 10 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στην αίθουσα ήταν στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, ενώ αμέσως μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς της, στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δηλώνοντας πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα παραμείνει στο κόμμα.

Νωρίτερα, ο Νίκος Παππάς ξεκαθάρισε με την ομιλία του, ότι εξακολουθεί να στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ κάλεσε τη «συντρόφισσά» του Γεροβασιλη εμμέσως να αποσυρθεί από την κούρσα, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά του πρώην προέδρου Αλέξη Τσίπρα.

Η σημερινή ημέρα του συνεδρίου σημαδεύτηκε από κλίμα ένταση και αποδοκιμασιών, ενώ στο παρασκήνιο εξελίσσεται η διαδικασία συλλογής υπογραφών ώστε να αναβληθούν οι εκλογές ανάδειξης προέδρου.

Από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα ο διάλογος του Στέφανου Κασσελάκη με πηγαδάκι συνέδρων, οι οποίοι του ζήτησαν να μην πάει σε εκλογές με τον ίδιο να απαντάει...«Όχι παιδιά, η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ»

Παρακολουθήστε στο liveblog λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις:

Σχετικές ειδήσεις