LIVEBLOG - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Βουλή - LIVE: Εθνικό πένθος για την Ελλάδα - Ξεπουλήσανε τη Μακεδονία

Newsbomb

Σήμερα το μεσημέρι μετά τις 14:30 ο Αλέξης Τσίπρας και οι πρόθυμοι «Εφιάλτες» κρέμασαν την Ιστορία της Ελλάδας για την οποία χύθηκε αίμα - Από νωρίς το πρωί συνεχίζονταν  οι ομιλίες βουλευτών και το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία της προδοσίας που σφράγισε την Εθνική ήττα 

Σήμερα οι 145 συμπαγείς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι πρόθυμοι βουλευτές που βρέθηκαν από τα υπόλοιπα κόμματα και κυρίως από τους ΑΝ.ΕΛ., το Ποτάμι και τη ΔΗΜ.ΑΡ, κύρωσαν μία ξεκάθαρα βλαπτική για τα εθνικά μας συμφέρονται συμφωνία, την οποία οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειονότητα απορρίπτουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΤΣΙΠΡΑ ΧΘΕΣ 24/01/2019 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια επώδυνη εθνική υποχώρηση της Ελλάδας απέναντι σε ένα κρατικό μόρφωμα, το οποίο θέλει τα πάντα εδώ και τώρα, χωρίς, απλούστατα, να έχει αλλάξει το παραμικρό στο Σύνταγμά του!

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Με ονομαστική ψηφοφορία, τα 300 μέλη της Βουλής των Ελλήνων κλήθηκαν να κυρώσουν μια Συμφωνία που αντιστρατεύεται τη λαϊκή βούληση των Ελλήνων πολιτών και ικανοποιεί τη θέληση ξένων παραγόντων που πίεσαν την κυβέρνηση Τσίπρα να αποδεχθεί, όπως καταγγέλλεται από όλες τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης, ταπεινωτικούς όρους που καμιά άλλη ελληνική κυβέρνηση δεν είχε δεχθεί στο παρελθόν.

Παρακολουθήστε όλα όσα συνέβησαν μέσα κι έξω από τη Βουλή:

15:37
Χρήστος Θ. Παναγόπουλος

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας - Υπερψηφίστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών

Με ψήφους 153 υπέρ έναντι 146 κατά και ένα «παρών» υπερψηφίστηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (25/01/2019) η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.

Υπέρ της Συμφωνίας ψήφισαν όλη η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ (145 βουλευτές) και οκτώ ακόμη βουλευτές (Θεοδωράκης, Μαυρωτάς, Δανέλλης, Παπαχριστόπουλος, Κουντουρά, Παπακώστα, Λυκούδης και Θεοχαρόπουλος).

Κατά τη Συμφωνίας τάχθηκαν ΝΔ, ΚΙΝ.ΑΛ., ΑΝ.ΕΛ., ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων και Χρυσή Αυγή.

«Παρών» ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός.

14:59
Χρήστος Θ. Παναγόπουλος

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ξεκινά η διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας.

14:58
Χρήστος Θ. Παναγόπουλος

ΚΝΕ: Όταν ο Τσίπρας έπαθε… Παπαγγελή!

Με ένα άκρως καυστικό βίντεο απάντησε η ΚΝΕ στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έπειτα από την επίθεση που εξαπέλυσε ο ίδιος την Πέμπτη (24/01/2019) εναντίον του ΚΚΕ κατά την ομιλία του στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

14:44
Χρήστος Θ. Παναγόπουλος

Βούτσης: 38,5 ώρες διήρκεσε η συνεδρίαση της Ολομέλειας για τη Συμφωνία των Πρεσπών

12:57
Κώστας Τσιτούνας

Παρά τη βροχή, πολίτες διαμαρτύρονται

12:53
Κώστας Τσιτούνας
12:53
Κώστας Τσιτούνας
12:47
Κώστας Τσιτούνας

Θεσσαλονίκη: Μοίρασαν κηδειόχαρτα για τη Μακεδονία

12:44
Κώστας Τσιτούνας

Κλειστοί δρόμοι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας

12:07
Κώστας Τσιτούνας

ΝΔ κατά Καμμένου: Ο ψεκασμένος διακινεί ανοησίες

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν τα ακόλουθα για Καμμένο:

«Ο ψεκασμένος κ. Καμμένος εξακολουθεί να διακινεί ανοησίες. Αγνοεί ακόμη και το Σύνταγμα από το οποίο ρητά προκύπτει ότι η βουλή δεν διαλύεται και δεν προκηρύσσονται εκλογές ακόμη κι αν παραιτηθούν όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της αντιπολίτευσης. Παρόλα αυτά η δική του παραίτηση, όπως και των προθύμων που στήριξαν την κυβέρνηση Τσίπρα είναι καλοδεχούμενη και πριν από τις 2 το μεσημέρι. Θα είναι η απαρχή εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος»

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved