ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Η χώρα βρίσκεται υπό κατάληψη

Σαμαράς: Η χώρα βρίσκεται υπό κατάληψη

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας το κύμα καταλήψεων δημοσίων κτηρίων και πανεπιστημίων από αντιεξουσιαστές.

Ο κ. Σαμαράς σε σχετική ανακοίνωσή του μιλάει με σκληρή γλώσσα κατά της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι τυφλωμένη από τις ιδεολογίες της επανέφερε την ανασφάλεια, όχι μόνο στην αγορά, αλλά και στον απλό πολίτη.

«Η χώρα βρίσκεται υπό συνεχή κατάληψη. Η δημόσια ασφάλεια απειλείται καθημερινά» εκτιμά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι «από τον πολύ… ''διάλογο με τους κουκουλοφόρους'', έχασαν τον έλεγχο στα Πανεπιστήμια, ανέχονται επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, δεν μπορούν να προστατέψουν τη χώρα από τα κύματα λαθρομεταναστών που πολλαπλασιάζονται». Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατέψει ούτε τη Βουλή.

«Δεν συμφωνούν μεταξύ τους, αν η εισβολή αναρχικών στη Βουλή είναι ''πρόκληση για τη Δημοκρατία'' ή ''ειρηνική διαμαρτυρία'', λέει, μεταξύ άλλων, ενώ τονίζει ότι τώρα βεβηλώνεται και ο χώρος στον Άγνωστο Στρατιώτη! «Αν είναι δυνατόν!» λέει ο κ. Σαμαράς.

«Τυφλωμένοι από τις ιδεοληψίες τους, επανέφεραν την ανασφάλεια, όχι μόνο στην αγορά, αλλά και στον απλό πολίτη» καταλήγει.

Σχετικές ειδήσεις