ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2017: Τι θα υποσχεθούν Τσίπρας και Μητσοτάκης στην 82η Έκθεση Θεσσαλονίκης - Όλο το πρόγραμμα

ΔΕΘ 2017: Τι θα υποσχεθούν Τσίπρας και Μητσοτάκης στην 82η Έκθεση Θεσσαλονίκης - Όλο το πρόγραμμα

ΔΕΘ 2017 | Ειδήσεις: Η πόλωση και η δημιουργία εντυπώσεων κατά της αντιπολίτευσης θα είναι ο οδικός άξονας του Αλέξη Τσίπρα στην 82η ΔΕΘ, αφού τα δημόσια οικονομικά δεν του επιτρέπουν να μοιράσει παροχές - Στο «κόκκινο» αναμένεται να φτάσει το πολιτικό θερμόμετρο μέσα στις επόμενες ημέρες εν όψει της ομιλίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει στις 20:00 το Σάββατο (09/09/2017) ομιλία στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου αναμένονται οι εξαγγελίες του αναφορικά με το πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας.

Ο κ. Τσίπρας δεν έχει κάποιο οικονομικό αφήγημα ανακούφισης για τους οικονομικά ασθενέστερους και συνεπώς θα επιχειρήσει να «κεφαλαιοποιήσει» πολιτικά την πρόσφατη «έξοδο» της χώρας στις αγορές και τα περί εξόδου από το Πρόγραμμα το 2018 με την επιστροφή της χώρας σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Παράλληλα θα εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά την έλευση του Εμανουέλ Μακρόν

Θα αναφερθεί στην πραγματική οικονομία και ιδιαίτερα στις νεοφυείς επιχειρήσεις, αλλά και στην προώθηση καινοτόμων δράσεων που προωθούν την ανάπτυξη, χωρίς ωστόσο να υποσχεθεί κάτι συγκεκριμένο.

Μεγάλο βάρος αναμένεται να ρίξει στα ζητήματα της Παιδείας και της νεολαίας, προσβλέποντας με αυτό τον τρόπο σε ένα άλλο ακροατήριο που δεν έχει πληγεί άμεσα από τη βαριά φορομπηχτική πολιτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

DTH 1
DTH 2 copy

Σε ό,τι αφορά τη Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο (16/09/2017) στις 20:00 θα μιλήσει και αυτός με τη σειρά του στο «Βελλίδειο».

Εξάλλου, η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (17/09/2017).

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τη ΔΕΘ 2017

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις