ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός με Μουζάλα στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτούμαι!

Χαμός με Μουζάλα στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτούμαι!

Δέκτης σκληρής κριτικής και παραπόνων έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μουζάλας δέχτηκε εσωκομματικά πυρά για τους χειρισμούς του στο μεταναστευτικό, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να… πάρει φωτιά.

Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι οι εν λόγω επιθέσεις προκάλεσαν την έκρηξη του υπουργού που έφτασε στο σημείο να πει: «Άμα είναι να παραιτηθώ»!

Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να εμποδίσουν τον κ. Μουζάλα να παραιτηθεί, μιας και ο ίδιος είχε εκφράσει πρόθεση να πάει σήμερα κιόλας στο Μέγαρο Μαξίμου και να υποβάλει την παραίτησή του στον Αλέξη Τσίπρα.

Το θέμα όπως είναι λογικό έφτασε μέχρι την Ηρώδου Αττικού. Ο πρωθυπουργός συνέστησε ψυχραιμία, ενώ πηγές του Μαξίμου έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι «ο κ. Μουζάλας δεν παραιτείται».

Χαμηλώνει τους τόνους και ο Μουζάλας

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής αναφέρεται πως «ο κ. Γιάννης Μουζάλας συμμετείχε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία διεξήχθη πολιτική συζήτηση μεταξύ άλλων και για το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Στο πλαίσιο της εσωκομματικής δημοκρατικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκαν διαφορετικές απόψεις. Πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση ο Υπουργός αποχώρησε, προκειμένου να παραβρεθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φραν Τίμερμανς.»

Σχετικές ειδήσεις