ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ποιος υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για παραίτηση;

Ποιος υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για παραίτηση;

Οι εξελίξεις γύρω από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. είναι πλέον κάτι παραπάνω από ραγδαίες και δεν περιορίζονται μόνο στις σχέσεις Τσίπρα και Καμμένου - Μαθαίνω ότι υπάρχουν και άλλοι τριγμοί στο κυβερνητικό σχήμα - Ακούγεται πολύ έντονα ότι συγκεκριμένος υπουργός της κυβέρνησης και φίλος του Αλέξη Τσίπρα, είναι με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης.

Φαίνεται λοιπόν ότι εκτός από τον Πάνο Καμμένο, είναι κι άλλοι που παίρνουν αποστάσεις από τον Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική που ακολουθεί.

Ενόψει και του επικείμενου ανασχηματισμού στον οποίο θα προβεί πολύ σύντομα ο πρωθυπουργός, ακούγεται πολύ έντονα ότι κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης (επαναλαμβάνω όχι ο Καμμένος), είναι εξόχως δυσαρεστημένος διότι νιώθει ότι είναι άνευ αντικειμένου, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ φίλος με τον κ. Τσίπρα.

Ο συγκεκριμένος υπουργός μαθαίνω ότι ήθελε και θέλει να γίνει «τσάρος» της οικονομίας, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να υλοποιείται και έχει αρχίσει να διαρρέει τη δυσαρέσκειά του όχι μόνο για αυτό, αλλά και για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Θεωρεί ότι η χώρα οδηγείται σε δημοσιονομικό εκτροχιασμό λόγω της παροχολογίας και επιθυμεί να απεμπλακεί από την κυβέρνηση.

Δεν γνωρίζω αν έχει θέσει σε γνώση του Αλέξη Τσίπρα τις προθέσεις του για παραίτηση.

Σίγουρα όμως το σούσουρο έχει φτάσει στο Μαξίμου και προσθέτει άλλον έναν πονοκέφαλο, εκτός από αυτόν του Πάνου Καμμένου.

Καλά ξεμπερδέματα...

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2019 - Ψηφίστε τώρα: Τι θέλετε να συμβεί στην Ελλάδα το 2019;

Που θα χιονίσει σήμερα 07/01/2019 στην Αθήνα;