ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Βενιζέλου για Ραγκούση

Οργή Βενιζέλου για Ραγκούση

Για πολιτική ανηθικότητα κατηγόρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας στην επιτροπή προεκλογικού αγώνα.

Για πολιτική ανηθικότητα κατηγόρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος τον βουλευτή του Κινήματος κ. Γιάννη Ραγκούση, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης της επιτροπής προεκλογικού αγώνα.

Ο κ. Ραγκούσης τις προηγούμενες ημέρες προκάλεσε πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ με συγκεκριμένες δηλώσεις του, ενάντια στην τροπολογία για την χρηματοδότηση των κομμάτων.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν αντιμέτωποι, ωστόσο χθες το απόγευμα μετά την συνάντησή τους δόθηκε η εντύπωση πως όλα βαίνουν καλώς .

Όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια ο κ. Βενιζέλος δεν καθησυχάστηκε καθόλου από την συνάντηση, αλλά αντίθετα μάλλον εκνευρίστηκε εντονότερα.

Έτσι όταν συναντήθηκε με τα μέλη της επιτροπής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Ραγκούση.

Μίλησε για πολιτική ανηθικότητα του κ. Ραγκούση όμως δεν έκανε λόγο για πιθανή διαγραφή του. Επίσης ανέφερε πως «Δεν μπορεί να υπονοεί ότι εμείς είμαστε φαύλοι και ότι εκείνος έχει άλλο ήθος. Είναι πολιτική ανηθικότητα να διαφωνείς για θέματα για τα οποία έχεις πολιτική ευθύνη. Υπερβαίνει τα όρια της αξιοπρέπειας του χώρου».


Έκδηλη ήταν η δυσαρέσκεια των υπόλοιπων στελεχών για την συμπεριφορά Ραγκούση, την οποία στιγμάτισαν, δεδομένου ότι ο ίδιος φέρεται να διαδίδει πως θα είναι στην ΄Β Αθηνών, χωρίς να έχει πάρει την έγκριση του προέδρου και των θεσμικών οργάνων.