ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Μουντράκης: Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος

Α. Μουντράκης: Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος

"Όπως γνωρίζετε κατεβαίνω υποψήφιος με την Δημοκρατική Συμμαχία στην εκλογική περιφέρεια της Α' Αθηνών. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι γιατί πήρα αυτήν την απόφαση", γράφει ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ., Ανδρέας Μουντράκης στο facebook.

"Το κάνω συνειδητά πρωτίστως, πάνω απ' όλα για τα παιδιά μου, για το ΜΕΛΛΟΝ τους, γιατί ΑΡΝΟΥΜΑΙ να τους παραδώσω μια χώρα φαύλων, ψευτών, υποκριτών και λαϊκιστών που προσκολλημένοι στις μεταπολιτευτικές δοκιμασμένες πρακτικές θέλουν να διαιωνίσουν την πελατειακή σχέση Πολίτη-Κράτους χωρίς να κάνουν ούτε μια προσπάθεια, ούτε μια τομή για να ανοίξουν τον δρόμο του Καινούριου!", εξηγεί ο κ. Μουντράκης.

"Ο αγώνας μου δεν είναι πολιτικοποιημένος με την έννοια που έχει επικρατήσει και εκχυδαΐζει τον όρο του πολιτεύεσθαι αλλά είναι Συνειδητός, Πραγματικός και βαθιά Ιδεολογικός.

Σας προσκαλώ όσους συμμερίζεστε τις αγωνίες μου, την ελπίδα μου για την πατρίδα μας, την πίστη μου πως υπάρχουν ακόμη Δημιουργικές Δυνάμεις στον τόπο ετούτο, να με στηρίξετε με την ψήφο σας στην Α' ΑΘΗΝΩΝ στον άνισο αγώνα με τις δυνάμεις του Παλαιού!", συνεχίζει ο υποψήφιος βουλευτής ζητώντας την ψήφο των εκλογέων της Α' Αθήνας.

MOUNTRAKHS