ΣΥΡΙΖΑ: Ο προϋπολογισμός θα ακυρωθεί από το λαό

Newsroom Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Ο προϋπολογισμός θα ακυρωθεί από το λαό

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τον προϋπολογισμό του 2015.

«Ο προϋπολογισμός που κατέθεσε η κυβέρνηση δεν θα εφαρμοσθεί γιατί θα ακυρωθεί από την ψήφο του ελληνικού λαού», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταλογίζει στην κυβέρνηση πως «απόλυτα συνεπής με τις μνημονιακές πολιτικές» κατέθεσε ένα προϋπολογισμό που συρρικνώνει ακόμα περισσότερο τις κοινωνικές δαπάνες, αυξάνει τους φόρους και ακυρώνει κάθε αναπτυξιακή προοπτική.

Την κατηγορεί επίσης πως, κινούμενη στην ίδια καταστροφική λογική, προαναγγέλλει νέες ιδιωτικοποιήσεις σε βάρος της δημόσιας περιουσίας και των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

«Όλοι γνωρίζουν πως πέρα από τον φετινό προϋπολογισμό η κυβέρνηση συζητάει με τους δανειστές ένα πακέτο νέων μέτρων που θα συνοδεύει την προληπτική γραμμή στήριξης στο πλαίσιο ενός νέου μνημονίου. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι αυτός ο προϋπολογισμός δεν θα εφαρμοσθεί γιατί θα ακυρωθεί από την ψήφο του ελληνικού λαού», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved