ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχώρησε οργισμένος από τη συνεδρίαση της Π.Ε. της ΝΔ ο Δένδιας

Αποχώρησε οργισμένος από τη συνεδρίαση της Π.Ε. της ΝΔ ο Δένδιας

Την αγανάκτηση, αλλά και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι μετά από 5,5 ώρες συνεδρίασης δεν είχε καταφέρει να πάρει ακόμα το λόγο, εξέφρασε ο Νίκος Δένδιας, αποχωρώντας τελικά από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ο πρώην υπουργός έθεσε για μία ακόμη φορά θέμα έκτακτου συνεδρίου, φθάνοντας στα γραφεία της Συγγρού. Κάτι που σκόπευσε να επαναλάβει και στην ομιλία του, καθώς δεν έχει κρύψει ποτέ ότι βλέπει με καλό μάτι ενδεχόμενη αλλαγή ηγεσίας στη «γαλάζια» παράταξη.

Λίγο πριν από τις 17:00 ωστόσο, ο κ. Δένδιας αποχώρησε εμφανώς ενοχλημένος από το γεγονός πως ενώ βάσει προγράμματος θα μίλαγε 20ος, ο κατάλογος των ομιλητών είχε φτάσει στον 37ο και εκείνος δεν είχε κληθεί να ανέβει στο βήμα!

«Βλέπετε τι γίνεται. Μερικά πράγματα είναι απολύτως πρόδηλα», τόνισε χαρακτηριστικά καθώς αποχωρούσε.

Αξίζει μάλιστα, τέλος, να σημειωθεί πως μόλις έφυγε ο κ. Δένδιας, τον κάλεσαν στο βήμα για να μιλήσει, ωστόσο αρνήθηκε να επιστρέψει, φωνάζοντας «δεν γυρίζω πίσω!».

Σχολιάζοντας πάντως την αποχώρηση Δένδια, πηγή της ΝΔ τόνισε πως «είχε συμφωνηθεί μετά από αντιδράσεις μελών της ΠΕ να μιλούν πέντε στελέχη και ένας βουλευτής, καθώς η βουλευτές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και στην ΚΟ»…

Σχετικές ειδήσεις