ΚΟΜΜΑΤΑ

Πρόωρες εκλογές: Θεοδωράκης - Ο Τσίπρας παίζει με τα νεύρα όλων

Πρόωρες εκλογές: Θεοδωράκης - Ο Τσίπρας παίζει με τα νεύρα όλων

Στην Παλαιοχώρα Χανίων βρέθηκε την Τετάρτη (20/08/2015) ο Σταύρος Θεοδωράκης, από όπου εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Η χώρα θέλει στο τιμόνι 20 αποφασισμένους ανθρώπους που να έχουν εμπειρία ζωής. Ειδήμονες στους τομείς τους. Να βάλουν μπροστά ένα σχέδιο που να εκφράζει τη δημιουργική Ελλάδα και να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά. Αντί γι’ αυτό ο κ. Τσίπρας θέλει να έχει δίπλα του κομματικά στελέχη και υπάκουους συνομιλητές» ήταν η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη σε ερωτήματα κατοίκων για την «κυβερνητική ασάφεια».

Απαντώντας σε ερωτήσεις τοπικών παραγωγών - πολλοί εκ των οποίων εξάγουν φρούτα και κηπευτικά στο εξωτερικό - για το πότε θα αποφασίσει ο κ.Τσίπρας σχετικά με τη διεξαγωγή εκλογών ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι ο πρωθυπουργός ακολουθεί ένα παλαιοκομματικό τρόπο διακυβέρνησης: «Μην αποφασίζεις τίποτα πριν φτάσουν τα πράγματα στο απόλυτο αδιέξοδο. Εξουθενώνει τους Έλληνες, την αγορά, την κοινωνία και μετά, ότι απόφαση και να πάρει, ηχεί ως ανακούφιση. Το ίδιο έκανε με την διαπραγμάτευση. Έφτασε ο κόσμος να λέει "ας πάρει μια απόφαση έστω και κακή". Το ίδιο κάνει τώρα με την ψήφο εμπιστοσύνης ή τις πρόωρες εκλογές. Παίζει με τα νεύρα όλων. Και κυρίως με τα νεύρα αυτών που παράγουν και αυτών που αγωνιούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους που έχουν κατεβάσει ρολά. Όλοι σήμερα λένε "ας γίνει κάτι επιτέλους, ας τελειώνει η αβεβαιότητα''. Έτσι όταν κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός πει "εκλογές", τότε όλοι θα πουν "δεν είναι η σωστή απόφαση αλλά ας τελειώνουμε''».