ΚΟΜΜΑΤΑ

Σκρέκας για Τζιτζικώστα: Πλεονέκτημα για τη ΝΔ ένας εξωκοινοβουλευτικός αρχηγός

Σκρέκας για Τζιτζικώστα: Πλεονέκτημα για τη ΝΔ ένας εξωκοινοβουλευτικός αρχηγός

Ανοικτή στήριξη προς την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας παρείχε σήμερα, Τρίτη (03/11/2015) ο βουλευτής Τρικάλων του κόμματος Κώστας Σκρέκας.

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος συμβολίζει αυτό που ζητεί και η βάση της ΝΔ, δηλαδή μία ριζική ανανέωση, το οποίο θα προκύψει και μέσα από ένα νέο πρόσωπο, αλλά και μέσα από τη συνεργασία που εγώ είχα ως υπουργός Ανάπτυξης και αυτός ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έχω ζήσει τον εργώδη τρόπο με τον οποίο εργάζεται», δήλωσε ο Κ. Σκρέκας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM».

Ερωτηθείς εάν αισθάνεται προβληματισμένος από το γεγονός ότι ο Απ. Τζιτζικώστας είναι εξωκοινοβουλευτικός, ο Κ. Σκρέκας απάντησε: «Για μένα είναι τεράστιο πλεονέκτημα ο αρχηγός την επόμενη ημέρα να είναι εκτός Βουλής. Να μπορεί να κάνει τις αλλαγές που πρέπει στο κόμμα, αλλά και να προετοιμάσει τη ΝΔ για την επόμενη διακυβέρνηση».

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Τζιτζικώστας έχει απαντήσει πάνω σ’ αυτό και είναι καλύτερος φυσικά από εμένα. Είπε ότι θα έχει δύο αντιπροέδρους, ο ένας θα έχει τις υποχρεώσεις στη Βουλή και ο άλλος θα βοηθήσει στη δημιουργία, στη σύνταξη, ενός αναπτυξιακού πλάνου για τη χώρα έτσι όπως την ονειρευόμαστε».