ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση - σοκ Πλακιωτάκη: Στις 22 Νοεμβρίου η ΝΔ κινδύνευσε με διάσπαση

Δήλωση - σοκ Πλακιωτάκη: Στις 22 Νοεμβρίου η ΝΔ κινδύνευσε με διάσπαση

Στην αποκάλυψη ότι η Νέα Δημοκρατία «κινδύνευσε με διάσπαση και διάλυση το βράδυ της ακύρωσης των εσωκομματικών εκλογών» στις 22 Νοεμβρίου προχώρησε σήμερα, Τετάρτη (13/01/2016) ο πρώην μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM», ο Γ. Πλακιωτάκης έκανε λόγο για «οριακές στιγμές» στο κόμμα της Συγγρού, στον απόηχο του εκλογικού φιάσκου, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «είχε ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ των υποψηφίων».

Ο βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ σημείωσε πως πλέον «είναι στο χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνθέσει τις διαφορετικές απόψεις και να ανασυγκροτήσει το κόμμα».

Ερωτηθείς, εξάλλου, σχετικά με το τι σκοπεύει να πράξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς τον νέο Ασφαλιστικό, ο Γ. Πλακιωτάκης επάνέλαβε ότι «το κόμμα δεν δέχεται μείωση συντάξεων και εισφορών», αλλά άφησε παράθυρο για στήριξη κάποιων άρθρων του ασφαλιστικού διευκρινίζοντας ότι «αυτά θα συζητηθούν στα αρμόδια όργανα».

Παράλληλα, εξήρε την προσωπικότητα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τονίζοντας ότι «ήταν και παραμένει εγγυητής για την ενότητα της παράταξης».

Σχετικές ειδήσεις