ΚΟΜΜΑΤΑ

Η Φώφη «τελειώνει» τον Βενιζέλο

Η Φώφη «τελειώνει» τον Βενιζέλο

Νέο επεισόδιο στις -ήδη διαταραγμένες- σχέσεις της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά με τον προκάτοχό της Ευάγγελο Βενιζέλο σηματοδοτεί η επιστολή του τέως βουλευτή και υπουργού Νίκου Σηφουνάκη με την οποία κατηγορεί ευθέως τον Βενιζέλο για τις σχέσεις του με συγκεκριμένους επιχειρηματίες.

Οι επιστολές και οι κατηγορίες πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ κατά του Βενιζέλου λίγες μέρες πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή!

Με την επιστολή του αυτή ο Ν. Σηφουνάκης (δημοσιεύεται στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ) αποκαλύπτει αφενός «θάψιμο» δηλώσεών του από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ (όταν ήταν αρχηγός ο Βενιζέλος) και αφετέρου αφήνει βαρύτατους υπαινιγμούς για «υπόγειες» σχέσεις του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ με συγκεκριμένους επιχειρηματίες, ενώ εμμέσως καλεί τη Φώφη Γεννηματά να πάρει θέση.

Την επιστολή απέστειλε την περασμένη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, ενώ σε παρόμοια παρέμβαση έχει προχωρήσει και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της εξεταστικής για το Βατοπέδι κ. Τσιρώνης.

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Β. Βενιζέλος μετά τη δημοσιοποίηση των ανωτέρω επιστολών πνέει μένεα κατά της κ. Γεννηματά!

Της καταλογίζει, όπως επεσήμανε σε συνεργάτες του και σε φιλικούς του δημοσιογράφους, ότι πίσω από τις επιστολές είναι η ίδια, σε μια εμφανέστατη προσπάθεια να τον εξοντώσει πολιτικά και να τον ωθήσει εκτός ΠΑΣΟΚ!

Μάλιστα ο Βενιζέλος, όντας σε κατάσταση πανικού και με την πλάτη στον τοίχο, κατηγορεί τον Σηφουνάκη αλλά και τη Φώφη, ότι στην ουσία παίρνουν το μέρος του υπουργού Δημ. Παπαγγελόπουλου, αφού τα όσα περιγράφονται στις επιστολές ακυρώνουν τα επιχειρήματα τόσο του επιχειρηματία όσο και της αντιπολίτευσης κατά Παπαγγελόπουλου.

Και αυτό είναι κρίσιμο, ενόψει της προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη, για τη Δικαιοσύνη και τη διαπλοκή…

Αλλά ο τέως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ προχωρά ένα βήμα παραπέρα, στην οξύτατη κριτική του προς τη Φώφη Γεννηματά.

Την κατηγορεί, ότι επιδιώκει την απαξίωσή του και την απομάκρυνσή του από το ΠΑΣΟΚ, με στόχο να ανοίξει ο δρόμος προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτή τη στρατηγική την αποδίδει στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κ. Λαλιώτη.

Προς τούτο μάλιστα επικαλείται και τη σχέση του Λαλιώτη με τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη, που εκδίδει το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ!