ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλυψη από τη Φώφη ζητάει ο Βενιζέλος για την Τρίτη

Κάλυψη από τη Φώφη ζητάει ο Βενιζέλος για την Τρίτη

Σαφές μήνυμα στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά φαίνεται να στέλνει ο Β. Βενιζέλος ενόψει της κρίσιμης συζήτησης την Τρίτη στη Βουλή για την διαπλοκή και διαφθορά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο τέως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, μέσω υψηλόβαθμου στελέχους του Κινήματος προειδοποίησε, μέσω κύκλων, τη Φώφη Γεννηματά, ότι:

  • Αν στη συζήτηση της Τρίτης δεχτώ επίθεση απ’ την κυβέρνηση και δεν με καλύψεις, τότε θα βγω και θα μιλήσω!

Είναι σαφές, όπως μας δήλωσε συνεργάτης της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ότι ο Β. Βενιζέλος θεωρεί δεδομένο ότι την Τρίτη θα δεχτεί σκληρή επίθεση απ’ την κυβέρνηση και μάλιστα –όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες- σε πολλά επίπεδα και θέλει μέσω του μηνύματος προς τη Φώφη Γεννηματά να εξασφαλίσει τη στήριξή της, ώστε να μη φανεί πολιτικά απομονωμένος.

Μάλιστα δεν θεωρεί καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι λίγες μέρες πριν την κρίσιμη συζήτηση είδαν το φως της δημοσιότητας οι επιστολές Σιφουνάκη-Τσιρώνη, με τις οποίες εμπλέκεται για διαπλεκόμενες σχέσεις με γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας την τελευταία περίοδο.

Κι έχει ανησυχήσει πολύ, επειδή ενώ αντέδρασε ο ίδιος αλλά και η Ν.Δ. στα σχετικά δημοσιεύματα, η Φώφη δεν έχει μέχρι στιγμής αντιδράσει και δεν του έχει προσφέρει κάλυψη…

Όλα δείχνουν, ότι οι σχέσεις Γεννηματά-Βενιζέλου έχουν μπει σε μια κρίσιμη φάση, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά…

Σχετικές ειδήσεις