ΚΟΜΜΑΤΑ

Σκρέκας: «Η κυβέρνηση οδηγεί στην πλήρη απαξίωση και τη ΔΕΗ»

Σκρέκας: «Η κυβέρνηση οδηγεί στην πλήρη απαξίωση και τη ΔΕΗ»

H μεγαλύτερη δημόσια εταιρεία, η ΔΕΗ, με την καθοδήγηση του αρμόδιου υπουργού κ. Σκουρλέτη βαδίζει ταχύτατα στο δρόμο της καταστροφής σχολιάζει οτομεάρχης Ενέργειας της ΝΔ Κώστας Σκρέκας.

Ανέφερε ότι τα ανείσπρακτα υπόλοιπα της εταιρείας αγγίζουν τα 3 δισ ευρώ, «πληρώνοντας το τίμημα της οικονομικής αδυναμίας των πολιτών, αλλά και της προεκλογικής παραίνεσης του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν Πληρώνω».
Συμπλήρωσε ότι η ΔΕΗ επίσης οφείλει στους προμηθευτές της υπόλοιπα 6 μηνών και τα ορυχεία υπολειτουργούν, καθώς οι υπεργολάβοι και οι εργαζόμενοί τους παραμένουν απλήρωτοι.

«Ο κ. Σκουρλέτης, τη στιγμή που η βιωσιμότητα της ΔΕΗ αλλά και της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται στο σημείο μηδέν, επιμένει στις χρεοκοπημένες αντιλήψεις του κρατισμού, που μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση. Βασικό μέλημά του είναι να μην αλλάξει τίποτα στην εταιρία.Ο δρόμος της πλήρους απαξίωσης είναι ορθάνοιχτος και για τη ΔΕΗ. Τα επαναλαμβανόμενα "είπα - ξείπα" του κ. Τσίπρα και της Κυβέρνησής του ρίχνουν στα τάρταρα την αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας», πρόσθεσε ο κ. Σκρέκας με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Σκουρλέτη στην εφημερίδα RealNews.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων