Απομακρύνθηκε από την Φιλοσοφική Σχολή ο Ρουβίκωνας

Τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν από τον χώρο της Φιλοσοφικής…

Κίνηση στους δρόμους: Σε ποια σημεία παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος - Πώς θα πάτε στις δουλειές σας

Κίνηση στους δρόμους: Με υπομονή πρέπει να…

Κλείνουν την Εθνική Οδό οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής

Δίωρη στάση εργασίας και αποκλεισμός της Αθηνών…

«Ανάσα» για χιλιάδες επιχειρήσεις: Παραγράφεται ο ΦΠΑ λόγω πενταετίας

Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας κλείνουν…

Αμερικανική στήριξη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για το αυτοκέφαλο της Ουκρανικής Εκκλησίας

Την απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης…

Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας δεν είπε τίποτε για τη διαπλοκή - Τα προβλήματα παραμένουν

Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας δεν είπε τίποτε για τη διαπλοκή - Τα προβλήματα παραμένουν

Ο κ. Τσίπρας στη Βουλή δεν είπε τίποτε καινούργιο για τη διαπλοκή, αλλά τα προβλήματα του κόσμου παραμένουν, έχουμε μια κυβέρνηση που μας έριξε στο πηγάδι της ύφεσης τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

«Τι θα θυμάται από χθες (Δευτέρα) ο κάθε άνθρωπος που είδε τη Βουλή; Ότι η κυβέρνηση κάνει τα πράγματα καλυτέρα; τα έκανε χειρότερα, κανείς δεν μας είπε ποιος είναι πίσω από την οφσορ της Αυγής, μάς έμεινε το θέμα Καλογρίτσα και Καραγιώργη που ήταν κολλητός της κυβέρνησης» σχολίασε ο Κωστής Χατζηδάκης στον ΣΚΑΪ.

«Μάς είπε τα ίδια και τα ίδια η Siemens κλπ. Το Μάρτιο ήρθε σαν παλικάρι της φακής και είπε ‘‘εγώ κάνω επαναδιαπραγμάτευση για τη Siemens’ (...) πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Τι κάνανε;» αναρωτήθηκε.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι «έκλεισα τους καναλάρχης τρεις μέρες σε ένα δωμάτιο, και μπράβο του, ας τους έκλεινε και μια εβδομάδα τι έμεινε από αυτό; Χάνουν πάνω από 1 δισεκ. ευρώ από τα κανάλια που κλείνουν και πανηγυρίζουν για τα 250 εκατ. ευρώ. Κοροϊδεύουν τον κόσμο ψιλό γαζί...»

«Η Μαρία Αντουανέτα της σημερινής εποχής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – ‘‘Δεν έχετε ψωμί να φάτε παντεσπάνι’’» πρόσθεσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Για ρεβανσισμό και ακροδεξιά σταγονίδια κατηγόρησε τη ΝΔ η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη. «Δεν μπορεί ένα κόμμα να λέει ‘‘φύγετε παραιτηθείτε’’, δεν μπορεί να λέει ο κ. Μητσοτάκης τον πρωθυπουργό αγράμματο...» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάει για σχοινί». «Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για να φτιαχτούν όλα άμεσα» παραδέχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.