ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή – Γεννηματά σε Τσίπρα: Φαλίρισε το παραεμπόριο της ελπίδας και κάνετε λαθρεμπόριο ηθικής(vid)

Βουλή – Γεννηματά σε Τσίπρα: Φαλίρισε το παραεμπόριο της ελπίδας και κάνετε λαθρεμπόριο ηθικής(vid)

Να μιλήσει καθαρά χωρίς να ψεύδεται και να αφήνει υπονοούμενα κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά στη δευτερολογία της.

«Μιλήστε με ονόματα, αλλιώς ο μοναδικός συκοφάντης θα είστε εσείς. Η σταυροφορία σας κατά της διαπλοκής αποδείχθηκε σταυροθηρία και η «αντι-διαπλοκή» έγινε «άλλη-διαπλοκή». Αφού φαλίρισε το παραεμπόριο της ελπίδας τώρα κάνετε λαθρεμπόριο ηθικής», τόνισε η κ.Γεννηματά κλείνοντας την ομιλία της ενώ τον εγκάλεσε για τη προσωπική κριτική εις βάρος της απαντώντας: «Δεν παίρνω μια λέξη πίσω από όσα είπα. Θεωρείτε ότι για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ, ίσως και για την 'Αλωση της Πόλης. Εκτός από αυτούς που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τους έχετε στους κόλπους σας. Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω για τους γλύφτες και αριβίστες που έχετε αγκαλιάσει».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επέκρινε έντονα την κυβέρνηση για την απόφαση του Eurogroup υποστηρίζοντας ότι , δεν είναι καθόλου τυπικό ζήτημα να κρίνεται η χώρα τυπικώς ανεπαρκής και να παίρνουμε σήμερα μόνο το 1,1 δισ. και το υπόλοιπο ποσό να παραπέμπεται σε άλλη απόφαση.

«Γίνεται ολοένα και πιο φανερό ότι αν υπάρχει απόφαση για το χρέος θα συνοδεύεται από νέα σκληρότατα επώδυνα μέτρα για τους Έλληνες πολίτες, για τους εργαζόμενους, τους μισθωτούς, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και κυρίως για τα πιο αδύναμα εισοδηματικά στρώματα», ανέφερε για το ζήτημα του χρέους .

Επίσης η Φώφη Γεννηματά απάντησε σε υψηλούς τόνους για το θέμα των πλειστηριασμών καθώς «στις 31/12/2017 σύμφωνα με τη δική σας απόφαση και υπογραφή φαρδιά πλατιά «Αλέξης Τσίπρας» τελειώνει οριστικά η προστασία της α' κατοικίας. Τελείωσαν τα ψέματα. Δεν προστατέψατε τίποτα και κανέναν».

Σχετικές ειδήσεις