ΚΚΕ: «Στάχτη στα μάτια του λαού» η νομοθετική παρέμβαση για τους πλειστηριασμούς

Newsroom Newsroom

ΚΚΕ: «Στάχτη στα μάτια του λαού» η νομοθετική παρέμβαση για τους πλειστηριασμούς

Με ημερομηνία λήξης και αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις θα είναι η νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας, τονίζει το ΚΚΕ για το ζήτημα των πλειστηριασμών.

«Η πρόθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κάτω απ' το βάρος του κύματος των πλειστηριασμών, να καταθέσει νομοθετική παρέμβαση, σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο, αποτελεί "στάχτη στα μάτια του λαού". Και αυτό γιατί, ακόμη κι αν υπάρξει τέτοια νομοθετική πρωτοβουλία, θα έχει ημερομηνία λήξης και θα είναι με τις αυστηρές προϋποθέσεις και τους όρους που τέθηκαν και για τα χρέη προς τις τράπεζες, οι οποίοι ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο για το πλειστηριασμό λαϊκών κατοικιών» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

«Το ΚΚΕ επαναφέρει την πρότασή του για κατάργηση των άδικων και αντιλαϊκών φόρων, πλήρη προστασία πρώτης και δεύτερης λαϊκής κατοικίας, φορολογία με 45% του κεφαλαίου. Λαϊκή κινητοποίηση για να μη βγει στο σφυρί κανένα λαϊκό σπίτι» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved