Εκλογές Κεντροαριστερά - Γεννηματά: Στο νέο πολιτικό φορέα χωρούν όλοι οι προοδευτικοί πολίτες

Εκλογές Κεντροαριστερά - Γεννηματά: Στο νέο πολιτικό φορέα χωρούν όλοι οι προοδευτικοί πολίτες

«Οι πολίτες παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους και στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής του σημερινού πολιτικού σκηνικού. Να τελειώνουμε με την Κυβέρνηση της εξαπάτησης, με το λαϊκισμό, τη διγλωσσία, την ανικανότητα, το διχασμό. Να αποτρέψουμε τη συντηρητική οπισθοδρόμηση», υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στα «Νέα» το Σάββατο (11/11/2017).

«Στο νέο πολιτικό φορέα χωρούν όλοι οι προοδευτικοί πολίτες. Και αυτοί που συμμετέχουν σήμερα στις διαδικασίες και εκείνοι που θα πεισθούν μέσα από το λόγο και το πρόγραμμά μας. Ανοίγει σίγουρα ο δρόμος για να ξαναφέρουμε κοντά μας όσους απογοητεύτηκαν, στράφηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα αντιλαμβάνονται το μέγεθος της πολιτικής απάτης που παίχτηκε εις βάρος τους και εις βάρος της χώρας», υπογραμμίζει η κυρία Γεννηματά.

Και προσθέτει: «Δεσμεύομαι για μια παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία, χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος. Χωρίς μηχανισμούς, φέουδα και τιμάρια. Όπου ενεργό ρόλο και λόγο έχουν τα μέλη. Τολμάμε για μια παράταξη πραγματικά ανανεωμένη, αξιόμαχη, με πρωταγωνιστικό ρόλο για την ανασυγκρότηση της χώρας».

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τη Φώφη Γεννηματά

Δείτε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά