ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Μην περιμένετε να πέσει η κυβέρνηση

Καμμένος: Μην περιμένετε να πέσει η κυβέρνηση

«Θα αποχωρήσουμε όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή» τόνισε ο Πάνος Καμμένοςστην εισηγητική ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη

Αυστηρό μήνυμα τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει έστειλε σήμερα, Κυριακή (21/10/2018) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

«Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου έρθει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Οταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία θα αποχωρήσουμε» ξεκαθάρισε στη διάρκεια της ομιλίας του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως επισήμανε η συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα μια «έντιμη και ανοιχτή συνεργασία».

«Δεν συνεργάστηκα με τον Αλέξη για να καλύψουμε τις κομπίνες του παρελθόντος, όπως έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Συνεργαστήκαμε για να σώσουμε την πατρίδα μας. Ό,τι έχουμε να πούμε το λέμε δημόσια και καθαρά», υπογράμμισε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.

Δείτε την ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, με σύνθημα «Κι όμως το τρένο έφτασε».

Aναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε ότι «ποτέ δεν είχαμε καμία συνεργασία με αυτούς που θέλουν να κλέψουν την ιστορία μας».

«Δεν μπορεί να μην μιλήσουμε δημόσια για τις διαδικασίες που γίνονται στα Σκόπια αυτή τη στιγμή για να περάσει η συμφωνία. Πολλοί ''καμμενολόγοι'' μιλούν για τα tweet μου. Εδώ είναι Βαλκάνια να το συνειδητοποιήσουν όλοι, δεν είναι απλή υπόθεση. Από εδώ ξεκίνησε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος και άναψαν πολλές φωτιές» σημείωσε.

Σχολιάζοντας τα στελέχη του κόμματός του που διαφοροποιούνται από τη γραμμή των ΑΝΕΛ για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καμμένος άσκησε δριμεία κριτική, κάνοντας λόγο για «μακεδονοκλάστες» και «τζάμπα μάγκες», οι οποίοι «έχουν πια τελειώσει».