ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ: «Κλείδωσε» το ραντεβού των δύο ηγετών

Συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ: «Κλείδωσε» το ραντεβού των δύο ηγετών
Πότε θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Τουρκίας

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόλαντ Τραμπ.

Το τετ α τετ των δύο ηγετών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη. Σημειώνεται ότι η συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ θα πραγματοποιηθεί λίγες μόλις ημέρες πριν από την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο στην Αθήνα και συμπεριλαμβάνεται στην συνεχή αναβάθμιση των σχέσεων των δύο χωρών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 25 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Δευτέρας (16/09), δήλωσε ότι οι λεπτομέρειες της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Ο κ. Πέτσας στη ίδια συνέντευξη, σημείωσε πως η Αθήνα σχεδιάζει να αναδείξει τις τουρκικές ενέργειες, ειδικά την «παρεμβατικότητα» της Άγκυρας στην Κύπρο όπου δυσκολεύει την εξεύρεση λύσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Αναδρομικά 2019: «Κλείδωσαν» τα ποσά - Δείτε πόσα θα πάρετε και πότε (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Σχετικές ειδήσεις