ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρωγός της ΟΝΝΕΔ ο Αντώνης Σαμαράς

Αρωγός της ΟΝΝΕΔ ο Αντώνης Σαμαράς

Την προσπάθεια της ΟΝΝΕΔ για τη συλλογή τροφίμων που θα μοιραστούν αυτές τις ημέρες σε όσους έχουν ανάγκη στηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποίησε το πρωί επίσκεψη στο κοινωνικό παντοπωλείο που έχει ιδρύσει η οργάνωση των νέων του κόμματος στην οδό Ερμού.

Ο κ. Σαμαράς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους νέους και να ενημερωθεί για το έργο της ΟΝΝΕΔ και για την απήχηση που έχει η πρωτοβουλία αυτή, που διεξάγεται σε 16 πόλεις της χώρας.

Στη δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως "οι άγιες μέρες που περνάμε, έχουν και πάρα πολλές δυσκολίες για τον ελληνικό λαό. Πρέπει ο καθένα από εμάς να σώσει αγάπη, κατανόηση, αλληλεγγύη και αλληληλοβοήθεια. Επίσης, αυτές τις ώρες αποδεικνύεται ποιός αγωνιά και αγωνίζεται για το λαό που δεν έχει κανέναν συμπαραστάτη. Τιμά την ΟΝΝΕΔ ότι σε 16 πρωτεύουσες νομών και την Αθήνα, μπόρεσε να ιδρύσει 16 κοινωνικά παντοπωλεία, που μέχρι σήμερα έχει μαζέψει περισσότερα από 20 χιλιάδες προϊόντα για να τα μοιράσουν στους απόρους. Σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη από ένα δώρο».

Ο κ. Σαμαράς συνεχάρη επίσης την ΟΝΝΕΔ, που βάζει «πλάτη τις δύσκολες ώρες» και κάλεσε όσους μπορούν να πράξουν το ίδιο για τους ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη Σαμαρά εδώ