ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αργύρης: Θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των «11»

Αργύρης: Θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των «11»

Απαντήσεις για τα χθεσινά «συντροφικά μαχαιρώματα» στη Βουλή αλλά και για το θέμα των 11 βουλευτών που ελέγχονται για το «πόθεν έσχες» για τυχόν εκροή καταθέσεών τους στο εξωτερικό, έδωσε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Αργύρης.

«Η έρευνα για τις μειώσεις των αποδοχών στα πόθεν έσχες των 11 βουλευτών συνεχίζεται και όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των παραβάσεων, τότε όλα τα ονόματα θα δοθούν στη δημοσιότητα», δήλωσε μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη σύγχυση που προκλήθηκε, ο κ. Αργύρης εξήγησε ότι πρόκειται για πολύ σημαντικές μειώσεις της τάξης των 300.000 – 400.000 ευρώ, οι οποίες δεν ήταν δυνατό να μη διερευνηθούν περαιτέρω.

Ο γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής και κ. Ευ. Αργύρης, εξαπέλυσε χθες επίθεση κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος κ.Χρ. Πρωτόπαπα κατηγορώντας τον ότι «έτρωγε κι έπινε με τον Γ. Παπανδρέου και τώρα τον βρίζει».

«Ήρθαν πολλοί και με βρήκαν και γκρίνιαζαν ότι στοχοποιούνται. Άκουσα και τις δηλώσεις του Πρωτόπαπα. Τι να κάνουμε; Έχουμε και πολιτικά καλλιστεία. Μέχρι χθες τρώγανε και πίνανε μαζί με τον Γ. Παπανδρέου και σήμερα τον βρίζουν. Σε μένα θα σταματήσουν;».