ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Πάγκαλος: «Να σηκωθεί να φύγει ο Ευ. Αργύρης»

Θ. Πάγκαλος: «Να σηκωθεί να φύγει ο Ευ. Αργύρης»

Δριμεία επίθεση κατά του αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Πρέπει ο κύριος αυτός να σηκωθεί να φύγει. Δεν μπορώ να έχω καμία σχέση μαζί του» τόνισε ο κ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Αργύρη για το «πόθεν έσχες» 11 βουλευτών, οι καταθέσεις των οποίων μειώθηκαν από 100.000 μέχρι 400.000 ευρώ.

Σε συνέντευξή του στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5», ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την παρουσία του κ. Αργύρη στο προεδρείο της Βουλής, καθώς δημιούργησε ένα «τερατώδες ζήτημα».

«Ο άνθρωπος δεν έχει συνείδηση ούτε τι είναι ούτε πού βρίσκεται. Κι αν νομίζει ότι θα περάσει έτσι αυτό, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχουν και όρια. Πρέπει να προστατεύσουμε τα ατομικά μας δικαιώματα ως έλληνες πολίτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Να δοθεί χρόνος στην κυβέρνηση

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επανέλαβε την αντίθεσή του με τις πρόωρες εκλογές, που όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, θα αναδείξουν μη αυτοδύναμη κυβέρνηση. «Τι νόημα θα είχε να κάνουμε εκλογές για να επανέλθουμε στα ίδια;», διερωτήθηκε.

Εκτός κυβέρνησης οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος τάχθηκε υπέρ της απομάκρυνσης από την κυβέρνηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που θα θέσουν υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος, εκτός αν τους ζητηθεί να παραμείνουν στο υπουργικό συμβούλιο.

Πάντως, παραδέχθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει «σοβαρό πολιτικό πρόβλημα» και τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής συνεδρίου και της άμεσης εκλογής αρχηγού από τη βάση.