ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Αργύρης: Ονόματα βουλευτών μόνο αν προκύψουν παραβάσεις

Β. Αργύρης: Ονόματα βουλευτών μόνο αν προκύψουν παραβάσεις

Στην αντεπίθεση πέρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Αργύρης, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε από μέσα ενημέρωσης αλλά και συναδέλφους του για τους χειρισμούς του στο ζήτημα της δημοσιοποίησης των «πόθεν έσχες».

«Σχόλια του παρασκηνίου, μη αναγκαίες δηλώσεις "αυτοεξαίρεσης", προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την ουσία του προβλεπόμενου ελέγχου και "φωνές" που το μόνο που κάνουν είναι να "ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα", είναι προφανές πως δεν με αφορούν και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τους θεσμούς, οι οποίοι λειτουργούν στην πράξη και όχι στα λόγια», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Αργύρης.

Επίσης, ο κ. Αργύρης αναφέρει ότι στο «στόχαστρο» των ελεγκτών δεν βρίσκεται η μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών, ενώ απέρριψε τα περί «σκιών» στο πολιτικό σύστημα, όταν όλες οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» έχουν δημοσιοποιηθεί.

«Η έρευνα για τις αξιοσημείωτες μειώσεις στις καταθέσεις συνεχίζεται και είναι δεδομένο πως όταν και εάν προκύψει ταυτοποίηση παραβάσεων, τότε όλα τα ονόματα θα δοθούν στη δημοσιότητα», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.