ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής: Συνέδριο αποφάσισε η Φώφη Γεννηματά

Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής: Συνέδριο αποφάσισε η Φώφη Γεννηματά
INTIME NEWS

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να οδηγήσει το κόμμα σε έκτακτο συνέδριο.

Συγκεκριμένα, θέλοντας να απαντήσει στις φημολογίες και τις επικρίσεις των τελευταίων εβδομάδων προχωρά σε συνέδριο, εκεί όπου θα τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος.

Ακόμη και η εκλογή νέου προέδρου, κάτι που θα βάλει στο... παιχνίδι όλους όσοι τον τελευταίο καιρό διαφοροποιήθηκαν από την ηγεσία, όπως για παράδειγμα τον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος έχει ξεκάθαρα εκφράσει την επιθυμία του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. θα συνεδριάσουν την ερχόμενη Τετάρτη για να λάβουν τις τελικές αποφάσεις για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Την Παρασκευή θα υπάρξει νέα συνεδρίαση της Ολομέλειας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) και θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής

«Στο πλαίσιο των διαδικασιών του προγραμματισμένου έκτακτου συνεδρίου ΠΑΣΟΚ, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά συγκαλεί το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο ΠΑΣΟΚ (Γραμματεία ΚΟΕΣ- ευρωβουλευτές- βουλευτές ΠΑΣΟΚ) την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 15:00 και την ΚΟΕΣ ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 13:00», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγεσία θέλει να προχωρήσει σε διαδικασίες - εξπρές και να κάνει το συνέδριο μέσα στο Νοέμβριο, πριν δηλαδή από τη Συνδιάσκεψη, κάτι που ήδη προξενεί συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον Κώστα Πρέκα

Σχετικές ειδήσεις