ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης: Να επιδιώξουμε ο λαός να μας επαναφέρει στην κυβέρνηση

Φλαμπουράρης: Να επιδιώξουμε ο λαός να μας επαναφέρει στην κυβέρνηση

Να επιδιώξουν με κάθε δυνατό τρόπο ο Ελληνικός Λαός να επαναφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, «όχι ως εναλλαγή αλλά για την αναγκαία ανατροπή», κάλεσε τα μέλη του κόμματος ο Αλέκος Φλαμπουράρης κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης.

Ο κ. Φλαμπουράρης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας πως «έχουμε κυβέρνηση σκληρής δεξιάς που θεωρεί το κράτος λάφυρο και ιδιοκτησία της (όπως κάθε απολυταρχία) και όταν κινδυνεύει να το χάσει, επιστρατεύει, όχι στρατούς και πραξικοπήματα πια, αλλά ό,τι χειρότερο και χυδαιότερο υπάρχει στην Ελληνική πολιτική σκηνή, ψέματα, συνωμοσίες, λάσπες».

Υπερασπιζόμενος τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φλαμπουράρης υποστήριξε πως «έδωσε μια ασύμμετρη μάχη. Θα έχουμε χρόνο για θεωρήσεις και αναθεωρήσεις, όχι μόνο μέχρι το συνέδριο, αλλά και παραπέρα. Δεδομένων των συνθηκών κατάφερε πολλά. Το κυριότερο είναι ότι άνοιξε το παράθυρο της χώρας στο μέλλον».

Αναφερόμενος εμμέσως στις γκρίνιες κορυφαίων στελεχών για την διεύρυνση, ο κ. Φλαμπουράρης υποστήριξε πως δεν χρειάζονται «ομφαλοσκοπήσεις και ναρκισσιστικές αντιπαραθέσεις επί των θεωρητικών μας διαφορών και απόψεων».

«Είμαστε εδώ γιατί παραμένουμε σταθερά σε επαφή με τις καλύτερες παραδόσεις του εργατικού, αριστερού, κοινωνικού κινήματος υπεράσπισης της Δημοκρατίας, της κοινωνικής απελευθέρωσης, των δημοκρατικών και ατομικών δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, καταγωγής, ατομικών επιλογών. Υπερασπιζόμαστε τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, την Ισότητα, το Σοσιαλισμό», ανέφερε ο κ. Φλαμπουράρης.