ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κάσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού από το ελικόπτερο (pics)

Στην Κάσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού από το ελικόπτερο (pics)
Στη Θεία Λειτουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Την ακριτική Κάσο επισκέπτεται ανήμερα τα Χριστούγεννα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο ακριτικό νησί, για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, να συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού και να συνομιλήσει με τους κατοίκους. Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από το ελικόπτερο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Μέτσοβο, την πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Δείτε στην gallery την ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Η δήλωση «χρησμός» για την εκλογή ΠτΔ

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης (24/12/2019) ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου παιδιά και συλλόγους για να του ψάλουν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούγοντας τα παραδοσιακά κάλαντα, είχε μία χαλαρή συνομιλία με τους δημοσιογράφους κατά την οποία, αφού τους έκανε δώρο μία ατζέντα, τους ενημέρωσε για το πρόγραμμά του τις ημέρες των Χριστουγέννων. Όπως τους είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος σε παλαιότερη ρήση του ότι τα Χριστούγεννα στο βουνό θα πάρει τις αποφάσεις του για το όνομα του Προέδρου Δημοκρατίας, «βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω».

«Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα» του αντέτειναν οι δημοσιογράφοι για να λάβουν την απάντησή του: «Θα δούμε. Ξεκουραστείτε και εσείς αυτές τις μέρες γιατί από την αρχή του χρόνου έχει κατευθείαν πολύ δουλειά».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Προκαλεί ξανά η Τουρκία – Νέος χάρτης «κυριαρχίας» στη Μεσόγειο

Σχετικές ειδήσεις