ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμοι για όλα στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Έτοιμοι για όλα στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ είναι η σημερινή.

Συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου διαβεβαιώνουν ότι ο πρόεδρος «θα τοποθετηθεί καθαρά και εφ’ όλης της ύλης» την ώρα που επίδοξοι διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος διαμηνύουν πως αν δεν το κάνει, επίκειται «εξέγερση»...

Η «βενιζελική» πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει σήμερα το πρωί για να καθορίσει τη στάση που θα κρατήσει αν ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίσει να μην ξεκαθαρίζει το τοπίο, ροκανίζοντας το χρόνο.

Κάποιοι φέρονται αποφασισμένοι να μην είναι ξανά υποψήφιοι σε περίπτωση που ηγηθεί εκ νέου του κόμματος ο νυν πρόεδρός του και άλλοι εισηγούνται στον Ευάγγελο Βενιζέλο τη δημιουργία άλλου κόμματος.

Έντονη αναμένεται να είναι η αντίδραση και στο σενάριο διαρχίας.

Η χθεσινή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου για την αφαίρεση κύστης, προκάλεσε φήμη για αναβολή της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των συνεργατών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση του.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι κ.κ. Ρεγγίνα Βάρτζελη, Νίκος Αθανασάκης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Πάνος Μπεγλίτης, Γιώργος Ελενόπουλος και Κώστας Θέος.

Λίγο μετά την ολοκλήρωσή της, κάποιοι εκ των συμμετεχόντων διαβεβαίωναν ότι ο κ. Παπανδρέου θα τοποθετηθεί «καθαρά» και εφ’ όλης της ύλης στην συνεδρίαση του οργάνου στις τέσσερις το απόγευμα.

«Θα δώσει το πολιτικό πλαίσιο, το χρονοδιάγραμμα, αλλά και τη δική του θέση μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία», έλεγαν καθησυχαστικά.