ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Κουλούρη στον Παπουτσή

Επίθεση Κουλούρη στον Παπουτσή

Επίθεση με υπόνοιες εξαπέλυσε σήμερα μέσω του «ΑΝΤ1 97,2», ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνας Κουλούρης, κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, λέγοντας χαρακτηριστικά «εγώ τον έκανα άνθρωπο».

«Κάλεσε, πληροφορήθηκα, να δώσει συγχαρητήρια, σε αστυνομικούς οι οποίοι έναν πολίτη, άσε τον πολιτικό, έναν πολίτη, μπροστά στο παιδί του τον τραβούσαν έξω από το αυτοκίνητό του, και έδωσε συγχαρητήρια ο κ. Παπουτσής. Μπράβο του, του Χρήστου του Παπουτσή, τον έκανα άνθρωπο και αυτόν, εγώ τον έκανα και αυτόν, μπράβο του. Αλλά θα μείνει αυτός τελευταίος με τον Γιωργάκη, αυτός και ο Γιωργάκης θα μείνουν στον τόπο. Μπράβο του κ. Παπουτσή του πρώην συντρόφου μου, που έλεγε ότι στον Κουλούρη οφείλω τα πάντα. Μπράβο Χρήστο Παπουτσή. Μπράβο. Λοιπόν, αποκαλύπτεται το γιατί σε μηδέν χρονικό διάστημα, με πλάκωσαν 30 αστυνομικοί. Και δεν αναφέρεστε πουθενά σε αυτά; Βρέστε το σήμα που στάλθηκε και με περικύκλωσαν αστυνομικοί, για ποιο λόγο;», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουλούρης απείλησε και με προσφυγή στη δικαιοσύνη λέγοντας «Θα έχουμε συνέχεια διότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν το έβαλα ποτέ στη ζωή μου κάτω, θα αποκαλυφθούν τα πάντα. Αναγνώρισα και αναγνωρίζω ότι έκανα πράγματι παραβίαση του κόκκινου, αποκαλύφθηκε δεν το ήξερα ότι η άδειά μου είχε λήξει, και αυτό τακτοποιήθηκε σήμερα, όλες τις ευθύνες μου αυτές αν είναι φοβερές, τις αναλαμβάνω, από κει και πέρα οι υπερβολές και οι μεθοδεύσεις θα με βρουν απέναντι».