ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έβρος: 87% των αναγνωστών του Newsbomb.gr συμφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα σύνορα

Έβρος: 87% των αναγνωστών του Newsbomb.gr συμφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα σύνορα

Μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Newsbomb.gr - Οι αναγνώστες συμφωνούν με το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο και στα νησιά και δίνουν πράσινο φως στους χειρισμούς της κυβέρνησης

Η στάση που κρατάει η ελληνική κυβέρνηση στην επιχειρούμενη εισβολή στον Έβρο και στα νησιά φαίνεται πως βρίσκει θετική απόκριση σε ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

Ήδη η διαδικτυακή δημοσκόπηση που διεξάγει το Newsbomb.gr από τις 3 Μαρτίου μέχρι και αυτή την ώρα δείχνει ότι οι αναγνώστες σε ποσοστό 87% είναι συντριπτικά υπέρ της αντίστασης που προβάλει στα σύνορά μας η ελληνική κυβέρνηση και οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.

Στο ερώτημα «πώς κρίνετε τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην «επίθεση» που δέχεται η χώρα;» η απάντηση είναι «Σωστοί και αναγκαίοι» σε ποσοστό 87%.

Μόνον το 2% αναφέρει ότι οι χειρισμοί είναι υπερβολικοί, ενώ ένα ποσοστό 10% πιστεύει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Newsbomb.gr μέχρι και σήμερα 9/03/2020

Η δημοσκόπηση παραμένει ανοικτή, όσο η κατάσταση στον Έβρο και στα νησιά είναι τεταμένη.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Το Newsbomb.gr βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στον Έβρο και στην Μυτιλήνη και καταγράφει λεπτο προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στα σύνορά μας.

Με επιχωματώσεις και άλλες ενέργειες όπως επίσης και ενίσχυση των στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων στο φυλάκιο στις Καστανιές θωρακίζεται ο Έβρος - 2 συλλήψεις και 1.646 αποτροπές εισόδου σε 24ώρες. Η δημοσιογράφος Νεφέλη Σκαρλίδου βρίσκεται στον Έβρο και μεταδίδει για το Newsbomb.gr όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή.

Στο τελωνείο των Καστανεών, ανά διαστήματα οι συγκεντρωμένοι στην τουρκική πλευρά του φράχτη, αλλά και οι τουρκικές Αρχές συνεχίζουν, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, τις ρίψεις χημικών και επιχειρούν τη δημιουργία φθορών στο φράχτη, χωρίς όμως να έχουν επιτύχει την τρωτότητα του, δεδομένης της άμεσης αντίδρασης των αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων της περιοχής.

Οδοιπορικό στα περάσματα του ποταμού

Η περιοχή από την Παρασκευή 28 Φεβρουάριου θυμίζει «πεδίο μάχης» καθώς πολύ συχνά σημειώνονται επεισόδια και εντάσεις κοντά στα συνοριακά φυλάκια, με τον Ερντογάν νσ χρησιμοποιεί ως πιόνια για τα δικά του συμφέροντα χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας το Newsbomb.gr από οδοιπορικό του στην περιοχή. Όπως θα δείτε και στην παρακάτω gallery, πρόσφυγες και μετανάστες προσπαθούν να βρουν κάθε πιθανώς ανοιχτό πέρασμα για να εισέλθουν στην Ελλάδα. Χρησιμοποιούν βάρκες για να περάσουν τον ποταμό, ενώ αφήνουν πίσω τα ρούχα τους και ό,τι μπορεί να τους δυσκολεύει στην πορεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση-«βόμβα» για τον Έβρο: Τι λένε οι πολίτες για τα κλειστά σύνορα