ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός – Πέτσας: Πιθανό να κάνουμε Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες

Κορονοϊός – Πέτσας: Πιθανό να κάνουμε Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες
INTIME NEWS

Κορονοϊός: Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μέσω τηλεδιάσκεψης όπως γίνεται της τελευταίες μέρες, αλλά και επειδή ο ίδιος βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του αφού η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον ιό.

«Υπάρχει αύξηση κρουσμάτων, ένα ποσοστό ανθρώπων θα είναι βαριά περιστατικά, πρέπει να φροντίσουμε ώστε να αντέξει το σύστημα υγείας» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Είναι πιθανό να κάνουμε Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες» ξεκαθάρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο Στέλιος Πέτσας. «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να αντιμετωπίσουμε την εξάπλωση» επισήμανε ερωτηθείς για το ενδεχόμενο γενικής απαγόρευσης μετακινήσεων όπως στην Ιταλία ή την Ισπανία ή το ολικό κλείσιμο των συνόρων.

«Είμαστε έτοιμοι να παρατείνουμε τα μέτρα. Αν μας πουν οι ειδικοί για άρση τους θα το κάνουμε» σημείωσε. «Είναι παρακινδυνευμένο να πούμε τι θα κάνουμε σε 3 με 4 εβδομάδες» πρόσθεσε πάντως. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο πρωθυπουργός ήταν σαφής στο διάγγελμά του ότι είναι ευθύνη όλων μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, καθώς η δημόσια υγεία είναι πάνω απ’ όλα.

Σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά του μετά την καραντίνα διευκρίνισε ότι «αν εξαιρέσουμε ότι παραμένω αξύριστος δεν έχει αλλάξει τίποτε στην καθημερινότητα μου… σηκώνομαι στις 6 το πρωί, μετέχω στον πρωινό καφέ μέσω τηλεδιάσκεψης… Εφόσον η τεχνολογία το επιτρέπει προσπαθώ να να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου».

«Έχουμε τη σύζυγο μου απομονωμένη σε ένα χώρο και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση μαζί» σχολίασε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Έμφραγμα» στην οικονομία – Ποιες φορολογικές υποχρεώσεις μπορεί να ανασταλούν

Σχετικές ειδήσεις