ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυκομματική κυβέρνηση προβλέπει ο Γιάννης Δημαράς

Πολυκομματική κυβέρνηση προβλέπει ο Γιάννης Δημαράς

Για πειθαναγκασμό και εκβιασμό του ελληνικού λαού, ο οποίος θα υποστεί ένα δεύτερο Μνημόνιο με όρους που δεν γνωρίζει, έκανε λόγο ο πρόεδρος του "Άρματος Πολιτών" Γιάννης Δημαράς, μιλώντας στη συνδιάσκεψη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Δημαράς προανήγγειλε συνδιασκέψεις του κόμματος στη Θράκη, την Κεντρική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Κρήτη, προκειμένου να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός "και να ακούσουμε κι εκείνος τι έχει να μας πει για όσα καθημερινά υπομένει και υποφέρει".

"Πάντως, όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα το μήνυμα είναι αισιόδοξο. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει και την ημέρα των εκλογών θα δώσει την απάντηση του", σημείωσε ο κ. Δημαράς.

Σε ότι αφορά στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι είναι μια υπόθεση των μελών του ΠΑΣΟΚ και από εκεί και πέρα θα παρακολουθήσει και τις τοποθετήσεις των ανθρώπων εκείνων οι οποίοι επιθυμούν να αντικαταστήσουν στην προεδρία του Κινήματος τον κ. Παπανδρέου, ενώ για τις δημοσκοπήσεις παρατήρησε: "Να σεβαστούμε τις δημοσκοπήσεις, να προβληματιστούμε, όμως, για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται. Όπως και να έχει το πράγμα, αποτυπώνουν μια πραγματικότητα την οποία βιώνει και ο ελληνικός λαός. Ναι μπορεί να είναι μπροστά η Ν.Δ., αλλά το ερώτημα είναι: Θα πάμε σε μονοκομματικές κυβερνήσεις; Εγώ πιστεύω πως όχι".

Στη συνδιάσκεψη παρέστη ο βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης, ως εκπρόσωπος της ΝΔ.