ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτες προσβολές υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά - Διαγραφή ζητά η Ν.Δ

Απίστευτες προσβολές υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά - Διαγραφή ζητά η Ν.Δ
facebook

Κορονοϊός: Απρόκλητη επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης προς την κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά.

Συγκεκριμένα, σε αναρτήσεις του τις τελευταίες ώρες προσβάλει δημόσια την προσπάθεια στελεχών της ελληνικής κυβέρνησης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού. Με χυδαίες εκφράσεις, σχολίασε και την κινητή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, την οποία παρακολούθησε και ο πρωθυπουργός:

Από τις προκλητικές του εκφράσεις, δεν «γλίτωσε» ούτε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την υπόθεση των voucher:

Αναφορές έκανε ο ίδιος και προς τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Περιγράφει μάλιστα ως «μπουζούριασμα» την απόφαση του κατ'οίκον περιορισμού που έχει παρθεί στην πληθώρα των χωρών της Ευρώπης για να προληφθούν θάνατοι ανθρώπων από τον κορονοϊό:

Τέλος, από τις αναρτήσεις του, δεν λείπουν ούτε οι δημοσιογράφοι στους οποίους επιτίθεται:

Η απάντηση της ΝΔ

«O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατα του Πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς.

Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιιτκή ζωή το κλίμα της "πάνω και κάτω πλατείας".», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Αυτά είναι τα ποσά που θα λάβουν οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων - Αναλυτικοί πίνακες

Σχετικές ειδήσεις