ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Η Ελλάδα θα είναι η πρωταθλήτρια της Ευρώπης στην ύφεση και τις απολύσεις

Τσίπρας: Η Ελλάδα θα είναι η πρωταθλήτρια της Ευρώπης στην ύφεση και τις απολύσεις
IN TIME

Στο στόχαστρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, μπαίνει για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση, με αφορμή τη δημοσίευση των εκτιμήσεων της Κομισιόν για την πορεία της ύφεσης στη χώρα μας λόγω του κορoνοϊού.

Ο κ. Τσίπρας τονίζει πως «η Κομισιόν σήμερα επιβεβαιώνει αυτό που επισημαίνουμε από τη πρώτη στιγμή: Ότι η Ελλάδα εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, θα είναι δυστυχώς η πρωταθλήτρια της Ευρώπης στην ύφεση και τις απολύσεις». «Η ανευθυνότητα της κυβέρνησης που δεν είναι σε θέση ούτε καν μια σοβαρή πρόβλεψη να κάνει για την ύφεση το τρέχον έτος, είναι προφανής», συνεχίζει ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ωστόσο το χειρότερο είναι πως η στρατηγική της ανεπαρκούς στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις δεν οφείλεται στην ανικανότητα των υπουργών του κ. Μητσοτάκη αλλά στη προσωπική του επιλογή», συνεχίζει ο Αλ. Τσίπρας, υποστηρίζοντας πως «αν και κυνική, είναι συνειδητή του επιλογή, να αντιμετωπισθεί η πανδημία ως ευκαιρία για ένα νέο γύρο αναδιάρθρωσης της οικονομίας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Ποιος κορονοϊός; Μάιος όπως... Αύγουστος - Χαμός στις παραλίες

Σχετικές ειδήσεις