ΕΛΛΑΔΑ

Μια από τα ίδια στις πλατείες: Το αδιαχώρητο σε Νέα Σμύρνη, Αγία Παρασκευή, Λυκαβηττό

Μια από τα ίδια στις πλατείες: Το αδιαχώρητο σε Νέα Σμύρνη, Αγία Παρασκευή, Λυκαβηττό
INTIME NEWS

Όπως φαίνεται οι συστάσεις των ειδικών δεν φτάνουν στα αυτιά κάποιων, οι οποίοι για μία ακόμα ημέρα ξεχύθηκαν στις πλατείες και συγχρωτίστηκαν μη τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας σε πολλές περιπτώσεις.

Οι Αθηναίοι, με τον καλό καιρό να τους... προκαλεί, αγνόησαν τις αυστηρές προειδοποιήσεις γιατρών και πολιτείας και συγκεντρώθηκαν σε Λυκαβηττό, Νέα Σμύρνη αλλά και Αγία Παρασκευή.

Επίσης, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ «έσπασαν» με χημικά συγκέντρωση 200 με 300 ατόμων στην Κυψέλη, μετατρέποντας για λίγη ώρα την περιοχή σε πεδίο μάχης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/5) στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη.

Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένα περίπου 200 με 300 άτομα, κάτοικοι της περιοχής, αλλά και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου από τα Εξάρχεια.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Μοτοπορεία στην Αγία Παρασκευή

Δεκάδες νεαροί κινήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (08/05), όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, με μηχανάκια. Στη συνέχεια πορεύθηκαν προς το Χαλάνδρι, όπου ήδη είχαν συγκεντρωθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έτσι δεν υπήρξε κάποια ένταση.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Νέα Σμύρνη

Μικροί και μεγάλοι επέλεξαν να κάνουν τη βόλτα τους στην πλατεία Νέας Σμύρνης, απολαμβάνοντας τον καλό καιρό. Κάποιοι προτίμησαν να κάνουν βόλτα στον πεζόδρομο της πλατείας, ενώ άλλοι κάθισαν στα παγκάκια ή γύρω από τα συντριβάνια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ηλιούπολη

Παρόμοιο σκηνικό και στην πλατεία Ηλιούπολης. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, ακόμη και ηλικιωμένοι, βγήκαν και κάθισαν σε παγκάκια, χωρίς να τηρήσουν τις συνιστώμενες αποστάσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

Λυκαβηττός

Το πάρκινγκ στο Λυκαβηττό ήταν γεμάτο το απόγευμα της Παρασκευής (08/05) καθώς εκατοντάδες Αθηναίοι έσπευσαν με τα ΙΧ τους να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Ποια καταστήματα ανοίγουν από τη Δευτέρα - Τα ωράρια και οι κανόνες λειτουργίας τους

Σχετικές ειδήσεις