ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, «ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ... ΠΟΛΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Πώς απαντά το Μαξίμου στην «επιχείρηση διχασμός» του ΣΥΡΙΖΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Πώς απαντά το Μαξίμου στην «επιχείρηση διχασμός» του ΣΥΡΙΖΑ
INTIME NEWS

Ενώ η σταδιακή χαλάρωση των μέτρων περιορισμού προχωρά, και σε ορισμένες περιπτώσεις ταχύτερα του αναμενομένου, μέρα με τη μέρα επιστρέφουμε στα γνωστά της πολιτικής αντιπαράθεσης με ευθείες επιθέσεις, στοχοποίηση προσώπων και κόντρα με άρωμα τεχνοφοβίας. - Το Newsbomb.gr έχει το ρεπορτάζ και μεταφέρει το παρασκήνιο.

Το πολιτικό καρνέ στα δημοσιογραφικά γραφεία έβγαλε 2+1 ειδήσεις οι οποίες προκάλεσαν και την διαρροή πηγών από τα κόμματα. Στουρνάρας, βιντεοσκόπηση μαθημάτων και… Πολάκης.

«Η Κυβέρνηση, λαμβάνοντας υπόψη την ανεξαρτησία και το Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος, προτείνει την ανανέωση της θητείας του νυν Διοικητή της ΤτΕ, κ. Γιάννη Στουρνάρα», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας το μεσημέρι της Τρίτης αναμοχλεύοντας τα λιμνάζοντα μέχρι εκείνη την ώρα νερά της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ έμελλε να είναι αστραπιαία και με δεικτικό τρόπο τον καλούσε να κάνει υπομονή προκειμένου να τεθεί απέναντι σε μία προοδευτική κυβέρνηση.

«Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του, όχι μόνο στοχοποιεί για άλλη μία φορά τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας προσπαθώντας να διχάσει, αλλά επιχειρεί να παρασύρει την κοινή γνώμη σε μία ανθρωποφαγία τύπου 2010-2015», τονίζουν στελέχη της κυβέρνησης στο Newsbomb.gr ερμηνεύοντας την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου. Και όντως, από την ανακοίνωση αυτή βγαίνουν δύο συμπεράσματα. Αφενός ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στις προσωπικές επιθέσεις εναντίον πολιτικών αντιπάλων, αφετέρου, ευελπιστεί πως θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.

Το Newsbomb.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθεί με προσοχή την ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ και την ερμηνεύουν σαν μία προσπάθεια να κρατά τον σκληρό πυρήνα του κόμματος σε εγρήγορση.

Τονίζουν δε πως «νομίζουν πως μπορούν να χειραγωγούν την άποψη των πολιτών, ξεχνώντας πως, όχι πριν από πολύ καιρό, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να έχουν καλές σχέσεις με τον Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο και καθύβριζαν όποτε τους βόλευε» επισημαίνοντας στο Newsbomb.gr ότι οι καιροί έχουν αλλάξει και οι πολίτες δεν θα διχαστούν ξανά. «Πόσω μάλλον από τους ίδιους ανθρώπους που τους έταζαν λαγούς με πετραχήλια και στο τέλος τους ξεζούμισαν στους φόρους», σημειώνουν με νόημα.

Το πολιτικό πινκ πονγκ, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Στην ατζέντα μπήκε και η λεγόμενη βιντεοσκόπηση στις τάξεις. «Δεν είναι βιντεοσκόπηση. Πόσο πιο καθαρά να το πούμε», σημειώνουν στο Newsbomb.gr στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου με γνώση των όσων συμβαίνουν στο υπουργείο Παιδείας. Παράλληλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθαρίζουν πως «καμία εγκατάσταση κάμερας δεν θα γίνει στις τάξεις» και πως «θα χρησιμοποιείται απλός φορητός ηλεκτρονικός εξοπλισμός, όπως αυτός που χρησιμοποιούνταν για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, δηλαδή υπολογιστής, τάμπλετ, κινητό, όποια συσκευή διατίθεται, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της σύνδεσης του εκπαιδευτικού με τους μαθητές του για το συγκεκριμένο σκοπό».

Το Newsbomb.gr μεταφέρει μετά βεβαιότητας πως η αντιπαράθεση για την εκπαίδευση τώρα ξεκινά, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως η νεολαία είναι μία ομάδα πολιτών με ευήκοα ώτα στην ρητορική της Κουμουνδούρου, ενώ προτίθεται να αξιοποιήσει πολιτικά και τα δημοσκοπικά ευρήματα που θέλουν την πλειονότητα των πολιτών να είναι ενάντια στο άνοιγμα των σχολείων.

Την ίδια ώρα, σαν τα παραπάνω να μην ήταν αρκετά, στο κάδρο μπαίνει και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ο οποίος με ανάρτησή του, εξαπέλυσε σεξιστική επίθεση εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, μέσω Facebook, χρησιμοποιώντας φράσεις πεζοδρομίου για τις οποίες ουδεμία αντίδραση σημειώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ .

Η κυβέρνηση ή η Νέα Δημοκρατία μπορεί να μην έβγαλαν ανακοίνωση, ωστόσο το Newsbomb.gr μεταδίδει ασφαλείς πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Παύλος Πολάκης απασχόλησε το Μέγαρο Μαξίμου.

«Αφήνουμε τον κ. Πολάκη στην κρίση του λαού. Άλλωστε όσο ο ίδιος καλύπτεται εξόφθαλμα από τον κ. Τσίπρα, αυτός δεν έχει να δικαιολογηθεί για κάτι. Μόνος υπόλογος είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑγιατί επιλέγει να συνταχθεί με τις χυδαιότητες, τον σεξισμό και το μίσος που πρεσβεύει ο εν λόγω βουλευτής», μεταφέρουν στο Newsbomb.gr κυβερνητικά στελέχη επαναλαμβάνοντας: «εμείς θα επουλώσουμε τις πληγές της κοινωνίας, δεν θα ρίξουμε αλάτι στις πληγές του διχασμού που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσιόδρας στο Newsbomb.gr: Δεν αποκλείω κρούσματα ή θανάτους στην Ελλάδα πριν τις 26 Φεβρουαρίου