ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τσίπρα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ

Συνάντηση Τσίπρα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ

Συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς...

Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ θα έχει αύριο Τρίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνάντηση με τους εργαζόμενους στον Επισιτισμό - Τουρισμό

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό.

Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο του τουρισμού και του επισιτισμού ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με το Προεδρείο Ομοσπονδιών εργαζομένων του τουρισμού και του επισιτισμού.

«Είδαμε τις προηγούμενες μέρες τον κ. Μητσοτάκη να πουλάει ηλιοβασιλέματα στη Σαντορίνη, την ίδια στιγμή όμως που ο τουρισμός μπαίνει σε ένα πολύ βαθύ σκοτάδι και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό βιώνουν μέρες αντίστοιχες με τις πιο σκληρές των μνημονιακών χρόνων», τόνισε. «Και κάτι παραπάνω», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Χότζογλου. Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο περιστατικό της λιποθυμίας του 9χρονου κοριτσιού στη Ρόδο, εκφράζοντας τον φόβο ότι δεν είναι μεμονωμένο. Επισήμανε ότι μίλησε με τη μητέρα του κοριτσιού, σημειώνοντας ότι η ντροπή δεν πρέπει να ανήκει στους ανθρώπους που βγάζουν το πρόβλημα του προς τα έξω, αλλά στην Πολιτεία. «Δεν μπορούμε να αφήνουμε ανθρώπους που έχουν να πάρουν εισόδημα από τον περασμένο Οκτώβριο και να πιστεύουμε ότι μπορούν να ζήσουν είτε με 800 ευρώ το τρίμηνο, είτε με ένα επίδομα ανεργίας αλλά και πολλοί και χωρίς αυτό, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που είναι αόρατοι από τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση», είπε ο κ. Τσίπρας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Αυτό είναι το μοιραίο όπλο που σκότωσε τον 15χρονο